web analytics

3

AFWAS, BBQ, WK, VIS, VLEES & LAM

beginpaginatotaal

IMG_1737
Ik tref bijna elke ochtend de woonkamer zo aan… zucht…

IMG_1742
En ook bijna elke ochtend tref ik Frank Sinatra OP de kattenbak aan… Hij ligt lekker zo, maar hij heeft honger… Of ik even op wil schieten met het vullen van de bakjes…

IMG_1746
En zij wil uit…

IMG_1748
Pfffffff…

IMG_1750
En dan ook nog de afwas van gisteren…

IMG_1751
Soms zou ik willen dat ik een pubermeisje was. Of een puberhond. Lekker de hele dag in bed blijven liggen.

IMG_1752
Of op de bank. Nina krijgt een oranje strik om voor het WK.

IMG_1757
En poseert hier even met een oranje balletje. Wat is ze toch knap hè? Check die tandjes! Zooooo sexy!

IMG_1762
We gaan vanavond barbecueën (net als de rest van Nederland) en de verkering is weer eens iets te enthousiast geweest bij de Turkse slager. Deze kilo lamsgehakt gaat de diepvries in (en die was al zo vol) (oh, zo’n plog laat je wel zien dat je hele leven een herhaling is, diepvries vol, diepvries leeg).

IMG_1764
BOMvolle koelkast. Ik hou ervan.

IMG_1765
De verkering brengt dochter S. en haar vriendinnetje E. weer naar hun moeders. Ik neem even een momentje voor mezelf met dit boek, een roseetje en een komkommer met Aromat. Het is een stom boek en na 40 bladzijden hou ik het voor gezien. Geweldige titel, slap verhaal, slap geschreven en helemaal geen ‘feest der herkenning’.

IMG_1766
Ik ben nog steeds enorm blij met m’n ring, m’n tatoeage en m’n jurkje!

IMG_1770
Heel kek jurkje dit. Was maar 1 euro! Ja, de verkering is met een high maintenance wife getrouwd!

IMG_1773
Ik stofzuig en dweil de benedenverdieping, maar die stomme loombandjes blijf ik overal tegenkomen.

IMG_1776
De echtgenoot gooit alvast de BBQ aan.

IMG_1777
En we zetten de televisie buiten neer. Wat een luxe!

IMG_1780
Kijk, daar zit m’n ome H.! Die komt samen met zijn vrouw (mijn tante N. dus en de zus van mijn vader) voetbal kijken. Gezellig!!!! Uiteraard zijn mijn ouders er ook bij; never change a winning voetbal-kijk-team.

IMG_1782
Goed bezig J.! Misschien nog wel leuker dan mijn eigen trouwring vind ik die van hem. Blijf het raar vinden om hem met een ring te zien.

IMG_1789
Foto van de dag! Of ze ook een stukje hamburger mag?

IMG_1794
Tante N. is net als de rest van Nederland nogal ongerust over de wedstrijd.

IMG_1795
Ome H. doet een schietgebiedje.

IMG_1799
Krijg ik dan van jou een stukje hamburger?

IMG_1801
Dit is een beetje the story of my life en ook de story van mijn moeders life. Overal worden tooltje om mee te vissen achtergelaten. Mijn moeder had vroeger maden in haar koelkast (tot die een keer werden vergeten, toen moest m’n vader een koelkast in de schuur) en ik tref overal zakjes met bolletjes voer aan voor de vissen, blikjes mais, dingetjes, hengels, koffertjes, bakjes, van alles! Dit ding op de foto is een ding waarmee je heel handig iets kan doen qua haakje. Of vislijn. Of… okay, ik heb niet goed opgelet bij de uitleg, sorry.

IMG_1809
Als toetje; verse Betuwse kersen! Hmmmmmm!!!

IMG_1810
HOERA!!! Toch nog gewonnen!!!!!!

IMG_1817
Ook Nina slaakt een zucht van verlichting tijdens haar laatste uitlaatronde! Wij gaan weer vroeg naar bed, want er is verder toch niks op tv en als ik heel eerlijk ben word ik een beetje tv-moe. Ik heb zelfs geen zin meer in pulp-tv. Tijd voor een goed boek! Maar welke? Tijd om m’n e-reader weer eens uit de kast te halen en wat boeken te downloaden.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Esther schreef:

  Haha! ‘Dan mag ik toch van jou wel een stukje hamburger hè, ah toe?’ :))

 2. Ellen schreef:

  ik wil het ook een ikea huis, waar alles netjes is en een eigen vaste plaats heeft.

  Heb alleen geen Ikea kinderen en geen Ikea man

 3. Marjan schreef:

  Wat kan jij heerlijk grumpy kijken en Nina is geweldig, zoals ze onder die tafel vandaan komt om nog een keer om een stukje hamburger te komen vragen… ik hou wel van eigen initiatief, zeker bij honden…

  Ik wil graag een zelfreinigend huis….. heel graag…. als verjaarskado of zo……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *