web analytics

5

PLOG 1 MEI T/M 20 MEI


Ja, jullie hebben me gemist hè? Ik heb 3 weken niet geplogd en dat is niet de bedoeling! Daarom vandaag even een update over de afgelopen 3 weken en wederom een poging om in het vervolg vaker te bloggen en ploggen en vloggen! Hahaha! Ik ken mezelf inmiddels en het zal op onregelmatige basis blijven, maar hé, ik houd het hier op Maanisch.com al meer dan 17 jaar vol! Op de foto hier een nieuw binnengekomen seksspeeltje! De Fun Factory Stronic Real! Gezellig tussen m’n unicorn-collectie. Ik heb ‘m nog niet getest, want ik heb nog een kast vol toys om te ‘moeten’ testen!


Het beste nieuws van de afgelopen 3 weken; m’n moeder is nog steeds kankervrij, dus de pillen die ze momenteel dagelijks moet slikken slaan nog steeds aan. En… nog beter nieuws; deze pillen zouden eigenlijk de laatste mogelijkheid zijn. Als die niet meer zouden aanslaan, dan zou het, om met m’n moeder woorden te spreken ‘einde oefening’ zijn. Maar! Er is in de tussentijd een nieuw geneesmiddel op de markt gebracht waar m’n moeder hierna ook nog voor in aanmerking zou komen! HOE ONTZETTEND FIJN IS DAT??? Er is dus nog een optie 4 (na dus 2 x chemo en de huidige pillen). Hoera!!!!


Je test eens wat.


En je maakt eens wat dromenvangers.


Vriendinnetje Anoeschka kwam langs met haar vriendje, want ze waren toevallig in de buurt! <3


Buiten zitten. ZALIG. Wat heb ik dat gemist.


Het is… BBQ-tijd! Maar in plaats van een BBQ zetten we gewoon een bakplaat op tafel buiten. Met; grote garnalen in knoflook.


Nina weet precies bij wie ze moet gaan zitten voor wat stukjes brood.


En wat knuffels en aaien.


Uitbuiken.


Toetje erbij? Het is een vibrator in de vorm van een macaron.


En dit is een vibrator in de vorm van een flamingo. Een vibrator die overigens superslecht is. En dat zijn toch ook wel leuke sex toy reviews om te lezen.


Ik maakte diverse keren aardbeienijs. Betuws aardbeienijs. Met 500 gram aardbeien op 1 liter ijs. Hmmmmm…


Klaprozen; 100 punten.


Die kop van die hond. Echt. Priceless!


Dit is een pinwheel met hele scherpe wieltjes (ook hier schreef ik een review over) (ik ben drukdrukdruk geweest).


Die flamingo komt van pas voor al m’n werkzaamheden!


Ik liet een nieuwe tatoeage zetten!!!!!


Ik heb er nog geen goede foto van kunnen maken, maar hij is al bijna genezen en hij is SUPERGAAFMEGACUTEOOOOOOHIKHOUERVAN.


Het was Moederdag en we kochten bloemetjes voor mijn moeder en voor de tante van M.! Hele auto vol!


Aaaaaaaaah!


Voor Moederdag gingen we sukiyaki-en! Hier een foto van de vaders.


Ik zit tegenwoordig op ‘de sportschool’. Al is het geen echte sportschool, maar meer een soort trainings-ding speciaal voor vrouwen. Er komen geen mannen en er zijn geen spiegels en ik probeer 3 keer per week te gaan. En elke dag 10.000 stappen te lopen. Is me de afgelopen week (ik doe het pas een week) gelukt. SCORE!


Die 10.000 stappen, die komen niet vanzelf. Hier maak ik een wandeling door het Tielse landschap met m’n vriendinnetje Inge!


Ik ben hierna volledig afgelikt. <3


En nog een keer een avondwandeling door Tiel! Wederom 13.000+ stappen! Check!


Met m’n hipster-sanseveria.


Soms moet je wat slopen om wél tot een goed seksspeeltje te komen.


Zie je het al, zie je het al, zie je het al?????? Het wordt misschien ook eens tijd om in een goede houding te gaan staan in plaats van met een holle rug.


Maar! Ik voel me goed en gezond!


Na het sporten even koffie drinken bij m’n ouders.


Familieportret! Bruce ligt bij M. op z’n buik.


Saotosoep! ZALIG!


Ik zag een filmpje van deze tentoonstelling voorbij komen en ik wist; MOET ik naartoe. Het was al janken bij het filmpje, dus ik benieuwd hoe het in het echt is (check: http://www.atelier-lumieres.com). En… we hebben een behoorlijk bedrag gespaard met onze 5-euro-challenge en de weken daarna, Marktplaats hier, niet uit eten daar!!! We kunnen van het gespaarde geld zelfs van naar Parijs en Berlijn! Dus; we hebben geboekt en gaan al heel snel samen naar Parijs! WOEHOE!!!!


Kater Frank heeft een nieuwe hangout.


Ik keek samen met bruidsmeisje Nina naar de Royal Wedding!


Janken!!!!


M’n vriendinnetje S. was jarig en ze nam haar vriendinnetje mee uit eten in Amsterdam. Deze meeuw had ook honger.


Het was supergezellig. Zo gezellig dat ik helemaal nog niet naar huis wilde om 22:00, maar ik moest wel om de laatste trein te halen. Mijn allerliefste vriendje bood aan om me dan helemaal in Amsterdam op te komen halen, zodat ik nog langer kon blijven. SUPERLIEF! Uiteindelijk waren we pas om 3:00 thuis, maar ik heb een heerlijke avond gehad! <3


Pinksterzondag! M’n ouders komen even langs voor een drankje en… om Nina wat bij te voeren, want die arme hond krijgt nooit iets. Op de voorgrond ligt een zakje met een bruine boterham die m’n moeder van thuis meeneemt, maar Nina denkt dat het een croissantje is.


Aaaaaaaaah! Wat kan mijn man lekker koken hè??? Het was ZALIG! Vooral omdat we buiten in de zon konden eten!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Zie je wel, daar was je weer! Je was natuurlijk heerlijk van de zon aan het genieten en gelijk heb je!
  Wat een geweldig goed mama/nieuws, gefeliciteerd mama-Riet! Daar houden we van.
  Het is eigenlijk alleen maar goed en leuk nieuws in deze plog… en zon en sportief en mooie dromenvangers en prachtige Nina en liefde en croissants vermomd als bruine boterhammen en lekker eten en buiten. en en en…
  Nou ja, ik ga de zon weer in….
  Liefs!

 2. CJ schreef:

  Ik heb je zéker gemist! Erg fijn bericht van/over je moeder tevens!!

 3. Ingrid schreef:

  Fijn om te lezen en te kijken.
  En hoe klinkt die dan…….na het sporten:)
  Goed bezig!

 4. Kees Versluis schreef:

  Fijn nieuws van jouw moeder. Volgens mij zagen veel jonge mannen er uit als jouw vader. Zelde haar en snor, ik ook hoor.

 5. Else schreef:

  Wat een goeie foto bomber is M

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *