web analytics

2

RIMPELS, DE HULK & DE NINA

beginpaginatotaal

IMG_1888
Goedemorgen! De dag die je dacht dat-ie ooit zou komen, maar toch zeker niet vandaag is dan eindelijk hier!!! Ik heb m’n eerste VERTICALE rimpels ontdekt! Dus zeg maar zo’n beetje van de onderkant van m’n oog richting m’n wang. En die blijven gewoon staan, dus ze zijn er niet alleen als ik een knipoog maak. Dit besef heeft me de hele dag doen wankelen. HAHAHA!

IMG_1890
Nina heeft Bruce vermoord.

IMG_1891
Oh nee, toch niet. Maar ze durft de trap niet meer af, want Bruce is er pontificaal voor gaan zitten. Jammer joh, Nina! De haren heeft Bruce overigens geheel uit zichzelf verloren, want hij is in de rui.

IMG_1893
JAJAJAJA, makkelijk lullen altijd, die zweverige types in die zweverige blaadjes.

IMG_1895
Ik heb Google-advertenties geïnstalleerd hier op www.maanisch.com en de eerste advertentie die ik zelf tegenkom (want die dingen zijn dus bij iedereen anders) is dit figuurcorrigerende corsetje. ZUCHT! Ik vind het allemaal nogal een gedoe. Natuurlijk wil ik (moet ik) geld verdienen met bloggen, met schrijven, maar ik vraag me af of Google-advertenties de manier zijn. Mocht iemand van mijn lezers briljante ideeën, tips, een baan of een opdracht hebben; ik hoor het graag!

IMG_1897
Je moet gewoon alleen maar dingen doen waar je blij van wordt Nien, dus als je wil liggen, lig! Als je wil loungen, lounge! Als je wil slapen, slaap!

IMG_1905
Ik ga op de fiets boodschappen doen. Heb je nou alweer dat jurkje aan Luun? Ja! Maar dat komt omdat ik vandaag een filmpje heb opgenomen en ik wilde graag dit jurkje aan, want ik wil op elk filmpje iets anders aan, of in ieder geval iets gezelligs met matching bloemen en nagellak.


Dit filmpje dus. Over een cupcake vibrator. HAHAHA! Ja, die is slecht. En stom.

IMG_1915
Ik zit in een extreem goede schrijfflow de afgelopen dagen, maar dit seksspeeltje krijg ik niet aan de praat. Het is iets met bluetooth en iPhone en een app installeren en ik ben er 1,5 uur zoet mee en het lukt niet. Tijd dat de man thuiskomt. Die heeft het in 2 minuten voor elkaar overigens. Omdat hij een iPhone 5 heeft en ik een iPhone 4, dus niet omdat ik niet technisch genoeg ben, want ik ben dus echt de meest technische van ons 2, ik had vandaag alleen niet zoveel geduld. En ik heb de gebruiksaanwijzing niet goed gelezen.

IMG_1917
Nina heeft ook heel hard gewerkt vandaag… aan haar teint.

IMG_1922
Ik ben zooooo trots!

IMG_1923
Want als een goede echtgenote smeer ik de boterhammen voor mijn man om morgen mee naar zijn werk te nemen. HAHAHA! Waarschijnlijk doe ik dit maar 1 keer en heb ik er morgen geen zin meer in, maar aangezien J. de hele avond heeft lopen zeggen dat ik zo’n goede vrouw ben nu en dat hij nu nog véééél meer van me houdt ga ik een poging doen om tijdens het koken van het avondeten ook het brood voor de volgende dag te smeren.

IMG_1926
Oooh, ik heb Dr. Phil dus echt weer herontdekt!

IMG_1927
Waar vind je zulke verhalen? Zulke mensen?

IMG_1930
Omdat je een verwend kutkind bent en het tijd wordt dat je ergens verantwoordelijkheid voor neemt!!!! Volgens Dr. Phil is het allemaal de schuld van de ouders, maar dat vind ik altijd zo kort door de bocht. “Ooooh, ik heb zoveel issues en ik ben zo ongelukkig en I have no self esteem en dat komt allemaal omdat m’n ouders vroeger mijn telefoonrekening niet wilden betalen!!!” Donder op! Ik HAAT, HAAT, HAAT het als mensen gaan beginnen over hun eigenwaarde en dat ze daar gewoon te weinig van hebben! Met hoeveel hulpverleners hebben ze dan al gepraat? Met hoeveel zweefvrouwtjes en hoe vaak hebben ze naar Dr. Phil gekeken? AAARGGHHH!

IMG_1928
AAAAARGHHH! Bovenstaande Hulk was een cadeautje van vriendinnetje F. voor ons huwelijk! Heel toepasselijk!

IMG_1931
Of zij eindelijk wat te eten krijgt, want ze heeft voor haar gevoel de hele dag nog niks gehad!!

IMG_1933
Spelen dan???

IMG_1937
Het is niet zo’n appetijtelijke foto, maar het is een heerlijke pasta met een heerlijke pastasaus (met gepofte knoflook en geplukte kippenbouten uit de oven (en tomaat en ui)).

IMG_1938
Van het restje pasta (okay, ik had expres teveel pasta gekookt) maak ik alvast een pastasalade voor morgen (ook niet zo’n appetijtelijke foto, maar hij is heel lekker). De rest van de avond kijken de echtgenoot en ik voetbal! En ik kan er niks aan doen, maar ik geniet ervan. Ik had altijd zo’n hekel aan voetbal, maar ik vind het nu echt leuk en gezellig. We kijken de tweede helft van België – VS in bed, maar leg mij in een horizontale positie en ik slaap binnen 2 minuten.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Tip: vragen of iedereen zo vaak mogelijk op die advertenties wil klikken. Dat willen ze vast wel. En zorgen voor nog meer bezoekers. Nog meer op de radio (en tv? Spuiten&Slikken?) Engelse metatags verstoppen op de site.

  2. Marjan schreef:

    Dr Phil is van die lekkere trash TV, waarin je je heerlijk kan lopen ergeren aan mensen met zulke aparte leefwerelden. Echt er gaat een wereld voor me open af en toe…. Dat ik echt denk “er bestaan echt mensen die denken dat dat normaal is?”….echt???
    Mijn pubers vinden het overigens heel normaal dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun telefoonrekeningen, maar ik hoor hun vrienden inderdaad wel eens daarover heel erg verbaasd zijn… Tja jammer dan , denk ik.
    Ik hou mijn hart wel eens vast… hun ouders betalen alles, telefoons, telefoonrekeningen, scooter, benzine, uitgaan… straks zijn ze ‘volwassen’ gaan ze op zichzelf wonen en dan?… Dat is voer voor een hele andere discussie :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *