web analytics

2

REGEN, FORTUNE & PAASEIEREN

beginpaginatotaal

IMG_4520
Nee.

IMG_4521
We zijn om 6:36 opgestaan en het regent. Het regent heel erg hard. Wanneer we beneden komen om koffie te drinken slaan de stoppen door. We komen er pas na een kwartier achter dat het wel eens zou kunnen komen door de regen en er door onze werkzaamheden in de tuin van de afgelopen dagen wat tuinlampen gesneuveld zijn. Of nou ja, die hebben het eigenlijk nooit gedaan, maar de bedrading ligt nu in de regen. De verkering zorgt ervoor dat dit wordt opgelost en ik regel alsnog een bak koffie.

IMG_4523
De verkering gaat werken, ik maak oppasmeisje M. wakker en zij neemt haar topografie nog een keertje door terwijl ik het ontbijt maak en haar lunchtrommel vul.

IMG_4525
Hmmm… zelfgemaakte eiersalade!

IMG_4530
Nina heeft zich vandaag aangekleed als een meisje van de scouting. Ze gaat geen koekjes verkopen, maar wil er wel graag eentje proeven.

IMG_4543
Ik kocht gisteren een zak fortune cookies. Oppasmeisje krijgt er eentje mee naar school, ik bekijk de mijne alvast. Ik moet op m’n intuitie vertrouwen. Okay!

IMG_4551
M’n intuitie zegt dat ik beter binnen kan blijven vandaag, maar ja, ik moet M. toch naar school brengen. Door de regen dus. Heen. En terug. Ik ben volledig, maar dan ook echt volledig drijfnat als ik weer thuis kom. Ach, dan kan ik net zo goed Nina gaan uitlaten in de regen. Ik ben nou toch al nat.

IMG_4561
Thuis doe ik meteen m’n hangpak aan, ik werk nog wat en check of deze dame al is opgedroogd.

IMG_4565
Mooi! Dan kan ze even in de bench, want ik ga opruimen, stofzuigen en dweilen beneden. Aangezien Nina een stofzuiger- dweilfetish heeft, is het beter dat ze die huishoudelijke apparatuur niet ziet, want ze vreet ze op.

IMG_4566
Klaar!!!!! Iemand maakte op twitter nog het grapje ‘kijk je uit dat je geen blessure oploopt’ toen ik meldde dat ik het huishouden ging doen, maar ik heb daadwerkelijk een blessure opgelopen. M’n linkernek zit nu echt VAST. Draaien naar links, draaien naar rechts; alles doet pijn. Ik denk aan amputeren.

IMG_4568
Als troost mocht ik van mezelf en de paashaas een paasei. Of misschien heb ik eigenlijk wel alle witte eitjes opgegeten.

IMG_4570
De verkering, oh, nee, m’n verloofde, HAHAHA, is thuis en ik maak voor ons, ondanks m’n pijnlijke nek, een lunch-pastaatje.

IMG_4574
De injectie die de dierenarts aan Frank heeft gegeven vorige week doet z’n werking goed. Frank is weer de leukste lounge-kater van het huis.

IMG_4575
Ik ga m’n trouwjurk zelf maken. Nou ja, m’n moeder gaat me helpen, hoe ontzettend leuk is dat? Ik weet al precies wat ik wil en wat het gaat worden, maar voor bepaalde dingetjes moet ik toch even wat inspiratie opdoen. Deze jurk op de foto wordt het niet, maar wel zo ongeveer, qua eh, lengte. Ik trouw in het wit. Dat in ieder geval!

IMG_4586
Ik kook de cover van de Allerhande. Goed gelukt! Maar dan echt! Het ziet er wel anders uit dan op de foto, maar het is binnen 10 minuten klaar en erg lekker. De rest van de avond hang ik op de bank. met een kruik in m’n nek. Het is een beetje een lummeldag geworden vandaag, maar die horen er ook bij.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. ukkie schreef:

    Zou pioen vintage niet iets voor jou zijn?
    http://www.pioenvintage.com/
    Vintage of vintage inspired trouwjurken.

  2. Luna schreef:

    Oooh, die zijn ook heel mooi (althans, wat de site laat zien)… maar ik ga ‘m echt zelf maken… het wordt iets heel anders (is de bedoeling) dan een vintage-jurk… meer een FUN jurk :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *