web analytics

4

EEN KRUIK, FRITESTICKS & EEN FRIETJE

beginpaginatotaal

IMG_4950
Pfffffff… Ook al was het gisteren nogal laat, toch ben ik er om 7:00 alweer uit. Ik ben vannacht ongesteld geworden en ik voel me heel ziek en zielig en lamlendig van de korte nacht. Maar… er zijn altijd mensen die het slechter hebben dan ik… deze dame op TLC bijvoorbeeld! Die moet bevallen van een tweeling.

IMG_4952
De dame is lesbisch en is zwanger van 2 verschillende mannen! Een blanke man en een donkere man en uiteindelijk krijgt ze ook een donkere jongensbaby en een lichte meisjesbaby. OMG!

IMG_4953
Ik krijg een kruik van de echtgenoot.

IMG_4955
En we gaan verder met het laatste seizoen van House.

IMG_4959
Niet echt gezond.

IMG_4961
Nina voelt zich ook niet zo tiptop vandaag zegt-ze. Ze voelt zich een beetje wazig en ze blijft uit piëteit ook maar een dagje op de bank hangen.

IMG_4967
Ik heb het ook weer koud, ondanks dat het nog steeds 21.3 graden is in huis. Hoe dan? Buiten regent het, herfst, blaadjes vallen van de bomen en er staan bij ons nogal wat bomen achter. Ik heb het gevoel dat het amper zomer is geweest. HUIL!

IMG_4971
Okay, dit is ook niet zo gezond. De echtgenoot had zin in friet en ik had geen zin om te koken of om ook maar van de bank af te komen (en hij ook niet). Ik neem een paar hapjes, maar ik word er niet echt blij van. Frituur is gewoon echt niet meer mijn ding. Tijd om maar weer een paar pannen soep te maken voor in de diepvries. Dan heb ik altijd wat gezonds en lekkers in huis (en in 2 minuten warm in de magnetron).

IMG_4974
Nina vindt de friet wél lekker.

IMG_4978
’s Avonds kijken we naar Zomergasten en ik vind Ionica Smeets echt een leuke gast. Ze is slim, grappig, lief en mega-intelligent. Een top-nerd!

IMG_4979
We besluiten het laatste uur van de uitzending in bed af te kijken, maar helaas val ik meteen in slaap als ik mijn kussen raak. Ah well, morgen weer een nieuwe en actievere dag!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Dus je hebt ook Ionica’s keuzefilm “Moonrise Kingdom” gemist. Een van de leukste films van de afgelopen jaren. Probeer hem nog ergens te zien.

 2. Kees Versluis schreef:

  Helemaal eens met Jan. Een bijzondere film en leuk ook wel. Wat een schatje is Ionica. En Luna, ik had het ook koud gisteren. Sinds mei heb ik geen trui meer aan gehad. Vandaag loop ik in een trui want ik ken maar twee seizoenen. Met of zonder trui.

  • Luna schreef:

   Had die film al een keer gezien… is inderdaad superleuk (of superlief)… en Ionica ook… maar dat herfstige weer dat mag achterwege blijven… NIET LEUK! :-(

 3. Marjan schreef:

  Ik ben zondag wel twee keer zeiknat geregend… geen droge draad meer aan mijn lijf….. en toen had ik het heel erg koud…. warm douche dus… Ik hoop echt dat we nog een beetje nazomer krijgen, want daar zijn we nog wel aan toe zeg maar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *