web analytics

1

LUNA EN J. GAAN OP HONEYMOON NAAR JAMAICA

beginpaginatotaal

IMG_4981
Maandagochtend, 7:00, ik ben er weer klaar voor… de zonnebloemen die ik van vriendin J. kreeg staan er prachtig bij!

IMG_4982
Bruce drinkt uit de bak van Nina. Vindt-ie lekkerderder.

IMG_4984
Ik heb m’n plogs van het afgelopen weekend gemaakt en heb al wat geschreven voor www.climaximaal.nl. Tijd om even met Nina langs m’n ouders te gaan om wat Indiase gerechten te brengen. En het is koud! Brrrrr… ik trek m’n herfstschoenen aan, want m’n slippertjes kunnen echt niet meer.

IMG_4986
Daar in de verte is een soort oranje hoovercraft bezig om de Dode Linge uit te dreggen of baggeren of in ieder geval iets. Hij vaarde vanmorgen ook al langs onze achtertuin, maar toen was ik te laat om een foto te nemen.

IMG_4989
Het herfstzonnetje is toch best lekker, maar dat ik weer met een jas naar buiten moet is toch minder. Het is half augustus! Is de zomer nu al voorbij? Wat een ellende.

IMG_4990
Voor Nina is het elke dag zomer als ze maar koekjes krijgt van Piet.

IMG_4991_1
M’n vader heeft een doos met een gedeelte van m’n kinderboeken naar beneden gehaald om te kijken of mijn eerste kookboek daar stiekem in zit. Dat is niet het geval, maar we vinden wel mijn paspoort van de Dierenbescherming (daar was ik vroeger lid van).

IMG_4994
Hahaha! Maartje en Marietje waren onze Turkse Tortelduiven vroeger. Maartje was het vrouwtje en Marietje het mannetje (ik was allergisch voor honden en katten and… well… look at me now). We dachten eerst dat Marietje een vrouwtje was en toen bleek dat hij toch een mannetje was hebben we z’n naam maar zo gelaten, anders zou hij er niks meer van snappen.

IMG_4997
Boeken van De Berenboot! Daar was ik groot fan van. Trip down memory lane. LEUK!

IMG_4999
Vroeger schreef je picknicken dus op deze manier. Blijkbaar.

IMG_5013
Ik ben weer thuis en schrijf een review over deze Limon (hij krijgt een 10, want hij is AWESOME).

IMG_5027
De echtgenoot bestookt me al weken met linkjes voor vakanties, want we ‘moeten’ nog op onze huwelijksreis. Ik ben niet zo van de vakanties. Nooit geweest. Ik weet niet waarom, maar ik vind het nogal een stressvolle gebeurtenis. Vanmorgen stuurde hij een linkje door van een trip naar Senegal. SENEGAL! Wat moet ik in Godsnaam in Senegal???

IMG_5029
Gelukkig krijg ik ook nog wat koele aankleed-beesten doorgestuurd van vriendin M.!

IMG_5030
Hahahaha!

IMG_5031
HAHAHAHA!

IMG_5032
Dat soort plaatjes zijn een welkome afwisseling voor mijn ogen tussen al het porno- en seksgeweld dat er af en toe op m’n beeldscherm staat.

IMG_5034
M’n tongpiercing valt uit en ik heb het bolletje doorgeslikt. Okay, zo’n dag dus. HUIL!

IMG_5035
De echtgenoot komt thuis, ik draai een snelle pasta in elkaar en dan kom ik er niet meer onderuit. “We gaan nu boeken”, zegt hij. “Okay”, zeg ik, want ik weet heus wel dat dat nu moet gebeuren en dat ik het niet kan blijven uitstellen. En we klikken een kwartiertje door diverse sites en vakanties en dan ineens zien we ‘m! Onze honeymoon! Een superdeal! Een stunt! Een actie! Een vakantie voor 9 dagen naar Jamaica!!! En we moeten nu snel handelen, want ‘op = op’ staat erbij, dus we voeren al onze gegevens in… en… drukken op ‘send’! En… we hebben ‘m! We hebben ‘m! We gaan naar Jamaica! Parelwitte stranden, donkere mannen met grote handen (of m’n eigen man met grote handen op hagelwitte lakens)! Ik neem m’n kersenbikini mee! Ik ga schelpen zoeken! En we gaan de hele dag verse vis eten op het strand! En krab! En! En!

IMG_5036
En het is maar goed dat de echtgenoot pas nadat we hebben geboekt verteld dat ik ingeënt moet worden. AAARGH!

IMG_5037
We besteden de rest van de avond aan het kijken van Youtube-filmpjes over Jamaica! Ons hotel ligt op een klif en kijkt uit over de zee en heeft prachtige zonsondergangen… OOOOH, romantisch!

IMG_5039
Even een eitje als late night snack.

IMG_5041
Dat er 1 ontploft in de pan; who cares! We gaan over een maand naar Jamaica!!!

IMG_5043
Nog even een House-je!

IMG_5044
Wij hebben geen Haldol nodig, want… wij gaan naar Jamaica! De rust! En wat zijn we er aan toe en wat hebben we ’t verdiend!!!

IMG_5048
Bruce, jij hebt het wel verdiend, maar je mag niet mee.

IMG_5050
En Nina heeft ook een vakantie verdiend! Op de paardenboerderij!! HAHA! We gaan naar bed met een heerlijk vooruitzicht! Vakantie! Jamaica funk, that’s what it is!!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Een stunt werd het zeker…. het is inmiddels woensdag en je weet nu wat je maandag nog niet wist, maar wat een gigarotstreek…. (ik heb even voor je gestampvoet gisteren, niet dat het helpt, maar het idee is wel leuk)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *