web analytics

5

PLOG 31 AUGUSTUS T/M 3 SEPTEMBER 2017


Nou! Het was de bedoeling om weer dagelijks te ploggen. Niet gelukt. Fuck it. Dan maar weer 4 dagen in 1! Donderdag heb ik voor het eerst weer een dag dat m’n hoofd weer normaal mee lijkt te werken. Ik kan weer snel schakelen, ik verzin weer nieuwe dingen, zinnen lijken in 1 keer te lukken. BETER!


Ontbijten met een restje nasi. Hmmm…


Hele mooie productfoto, al zeg ik het zelf. De review staat online: SEKSSPEELTJES REVIEW #368: WE-VIBE DITTO. Een buttplug tussen de bloemen; moet kunnen.


M’n ouders laten Nina nog steeds uit tussen de middag. Heel lief en heel fijn, want het zit nog niet allemaal op z’n plek van binnen. Mamma laat even een foto zien van hoe stoer Nina wel niet was met d’r XXXL stok.


Bruce doet heel stoer met een Wartenberg wieltje. Patser.


Wachthond bij de Emté.


Wachthond voor de deur.


Wachthond op de bank. Ze wacht op M. en houdt alles nauwlettend in de gaten.


Tijd voor het testen van de Womanizer 2Go, de allernieuwste Womanizer. Binnenkort de review online.


Vrijdagochtend is het weer… tijd voor de LIDL en de Jumbo!


En… voor een croissantje. Die ze al van Piet heeft gekregen, maar van Riet krijgt ze ook altijd nog een stukje.


Yes!!! Ik voel me een vreselijke Tielsche moeke, maar ik heb een paar spaarkaarten voor een messenblok met messen compleet! Beetje bijbetalen en ik heb een keurige, nette en scherpe set in huis! HOERA!


Note to self: niet meer kopen deze Oreo’s in witte chocolade.


Productfoto van het Wartenberg wieltje.


En ook nog even zelf met dat wieltje op de foto, dan kan de review online: BDSM-TOY REVIEW #369: PINWHEEL MET 1 WIELTJE!


Nina laat alle kroels en knuffels weer heel goed over zich heen komen.


Blije hond.


Hmmmmmm! Kip uit de oven met aardappeltjes uit de oven met gepofte knoflook! ZALIG.


Echt zalig!


Zaterdagochtend mag Bruce even op bed. Eventjes, want things to do!!!


Even een rondje door de stad. Boodschapje hier, boodschapje daar en… de wekelijkse bloemen op de markt!


Die we meteen even naar m’n ouders brengen! Koffie erbij. Koekje erbij.


Bruce heeft het goed voor elkaar de rest van de zaterdag. Bovenop M., tegen M., links, rechts, alle kanten op.


Sid komt ook even kijken, maar wil niet stil liggen voor de foto. Onrustig ADHD-beestje.


De bloemen van de zaterdagmarkt blijven prachtig. Word ik blij van. Iedere keer weer.


’s Avonds eten we spruitjes met een gehaktbal. Lekker Hollandsch.


Ik zie er wakkerder uit dan dat ik me voel.


Maar ik moet nog weg ’s avonds! Naar vriendin F.! Ik heb de afgelopen maanden weinig vriendinnen gezien voor m’n gevoel. Beetje in een vacuüm geleefd en dan ook nog die operatie tussendoor. JESUS. Maar goed, ik leef nog. Vriendin J. komt ook nog langs en heeft een flesje alcoholvrije wijn voor me meegenomen. Heel lief. Want ik moet nog helemaal niet aan alcohol denken, eerst m’n systeempje van binnen weer op orde.


Maar heel leuk hoor, vriendin F. en vriendin J., heel gezellig en ze zijn heel lief… maar! KITTEN KIWI IS VEEL LEUKER!!!! Kijk nou! Wat een poppetje!!! Vriendinnetje F. heeft sinds een paar dagen een zwart poesje (soort baby Bruce, maar dan zonder wit befje). TE LIEF! <3


Zondag ga ik maar weer eens bezig met een review van deze Queen Bee. De productfoto is in ieder geval af. Het schrijven lukt weer niet. Ik slaap nog steeds zo’n 10 uur per nacht. Aan 1 stuk door. Niks wakker worden tussendoor en als ik ’s ochtends wakker word, dan heb ik echt even tijd nodig om mezelf te ontvouwen terwijl ik normaal gesproken binnen 1 minuut naast m’n bed sta. Ik begin een beetje de hoop te verliezen dat dit overgaat. Straks blijf ik de rest van m’n leven 10 uur per dag slapen! Dan kom ik 4 uur per dag te kort vergeleken met vroeger. AARGH!


We eten; couscoussalade met een merquez worstje en raita. NICE! En meteen de lunch voor morgen klaar.


Zeer charmante foto van een vrouw die haar hond een knuffel geeft.


Oh! Ik maakte deze dagen ook nog wat dromenvangers! Waaronder deze hele lieve met een konijntje in een vogelkooitje.


En deze 5 supervrolijke dromenvangers! Allemaal te koop bij www.maaneschijn.nl! Komt in gezellige cadeaudoos naar je toe, kan zo onder de kerstboom!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Oeh! Dat kippetje uit de oven ziet er lekker uit! En op de laatste foto van Nina zie ik haar denken: “IEMAND MOET ME KOMEN REDDEN, HELP HELP! Geweldige weekplog ;)

 2. Linda schreef:

  Grutten joh! Dacht dat dat wieltje was om naaipatronen uit te zetten op kalkpapier. Mwhahaha… Anyway, niet dus ;) En wat betreft je uren slaap; dat is nu nog de narcose die door werkt. Dat kan rustig een half jaar duren voor je weer ‘bij’ bent. Hoe meer je slaapt, hoe beyer en sneller je geneest. Dus lekker laten komen en gaan die slaap. Het is wat het is…

 3. Marjan schreef:

  Heerlijk een weekplog! :-) Wat zijn die gekleurde dromenvangertjes leuk! Maar ja dan moet ik weer gaan bedenken waar ik die weer ga hangen. De liefste vriendinnen hebben de afgelopen week beide hun dromenvanger kado gekregen. De één hangt voor het raam waar het avondzonnetje er zo mooi doorheen valt, de andere hangt in de nieuwe auto…. voor heel veel geluk enzo…

  Liefs!

 4. Ingrid schreef:

  Prima toch….dagplog of weekplog. Ik lees ze met hetzelfde plezier:)

 5. Linda schreef:

  Ik heb op 1 zegel na 3 kaarten vol voor die messen, heb je nog extra nodig? KAN hierboven niet helemaal uit opmaken of je al compleet bent. Als je wil gooi ik ze morgen voor je op de post.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *