web analytics

5

PLOG WOENSDAG 30 AUGUSTUS 2017


Jesus, Christus! Dit was een nacht from hell! Heet, klam, zweet en ik draai nog steeds niet optimaal van links naar rechts, dus zo ongeveer 3 uurtjes geslapen misschien.


Maar hé, m’n haar is wel goed gelukt, verf-technisch gezien.


Poging zoveel tot een coherent stuk schrijven van meer dan 1000 woorden. Wat uiteindelijk weer niet lukt. Ik had al een keer geschreven dat ik hier niet tegen kan hè? Geef me mijn normale brein terug! NU! Bruce is wel weer z’n eigen irritante zelf, dat is dan wel weer fijn.


Ik had de restjes Vietnamees van gisteren meegekregen. Prima ontbijtje.


We kijken met het hele gezin naar de vlog van Matijn! Altijd weer fijn.


Nina maakt er maar weer een balansdagje van.


Ik krijg leuke post uit Duitsland!


De lunch! Saté-saucijzenbroodjes! Hmmmm…


En ik krijg hele leuke post, maar weet niet van wie. Later op de dag kom ik erachter dat het van m’n eigen moeder is. Hahahaha!


Nina houdt niet zo van regen.


Omdat het schrijven niet wil lukken, maar ik wel iets wil doen spring ik op de fiets naar de HEMA voor wat kantoordingetjes en mapjes om m’n veren-verzameling te ordenen. Want daarmee lukt het schrijven daarna natuurlijk wél, dacht ik.


Is niet zo. Maar ik heb nu wel een hele mooie Desk Planner met daarin een planning. Valt ook wat voor te zeggen.


Spaghetti carbonaro! NICE!!!


Nog meer leuke post! Van m’n vriendinnetje I.! Een My Little Pony-rainbow-washandje! Ja, leuker moet het allemaal niet worden!


Nou ja, hoe leuk is deze dromenvanger? In oud roze en flessengroen en met een superduperschattig hertje! Nu te koop: www.maaneschijn.nl! Ik ga vroeg naar bed om uiteindelijk weer zo’n nacht from hell in te gaan. HUIL.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Dan maar ’s middags een oude vrouwen dutje. Je hebt ons en jezelf nou wel beloofd weer elke dag te blogplogvloggen, maar niemand gaat het erg vinden als je lekker rustig aan doet en af en toe een dag overslaat. Beter dat dan dat je er straks helemaal mee kapt weetjewel.

 2. Moeder van Luna schreef:

  Goed gesproken Jan !!!

 3. Ingrid schreef:

  Helemaal gelijk Jan!
  Oh *smelt* voor Nina. Wat is ze toch een dankbaar foto project:)

 4. Else schreef:

  Gewoon goed naar ome Jan luisteren

 5. Jessica schreef:

  Idd Jan. Super fijn iedere dag een plog, maar niet ten koste van je gezondheid..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *