web analytics

14

PLOG MAANDAG 10 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_9921
Het is maandagochtend. Ik ben moe. Maar ik heb nogal wat dromenvanger-opdrachten op het programma staan! Eerst even wat kleedjes van 30 centimeter opspannen, zodat de klant kan kiezen welke het uiteindelijk wordt.

img_9922
En ik verf er meteen een paar, want m’n shop moet weer gevuld! De feestdagen komen eraan en ik wil dan graag een extreem-goed-gevulde shop!

img_9923
Ik plog de afgelopen week even bij.

img_9924
Dit album is mijn lifeline van de afgelopen weken. Ik meen het.

There’s a scream inside that we all try to hide
We hold on so tight, we cannot deny
Eats us alive, oh it eats us alive, oh
Yes, there’s a scream inside that we all try to hide
We hold on so tight, but I don’t wanna die, no
I don’t wanna die, I don’t wanna die, yeah

And I don’t care if I sing off key
I find myself in my melodies
I sing for love, I sing for me
I shout it out like a bird set free

img_9926
En weer een jurkje dat ik niet paste, maar nu dus weer wel. Ik moet nog 1 kilo! Ik weet het, het slaat nergens op, maar ik wil gewoon voor 1 keertje weer onder de 70. Ik wil het! Ik wil het!

img_9927
Oh ja, de nieuwe Flow heeft weer een fijn nonsens artikel. Over alleen-zijn. Wat heb ik me alleen gevoeld de laatste maanden, jaren. Maar ik heb me nog nooit zo niet-alleen gevoeld als de laatste weken. En dat zegt een vrouw die ook de hele dag alleen werkt. Dus dat zegt wel wat.

img_9928
Ik krijg een potje zelfgemaakte perenstroop van de honden-uitlaat-vriend. Langs ons uitlaatrondje staan 4 perenbomen en hij heeft onlangs een kilootje of 50 geplukt en er perenstroop van gemaakt. Ook perenwijn, maar daar moet je dan weer een jaar op wachten.

img_9937
Hard gewerkt vandaag. Applaus.

retro_platenspeler-crosley-cruiser-roze-1_1
Ik wil dus heel erg graag dit platenspelertje. Maar op Twitter wordt ’t me afgeraden wegens slechte kwaliteit en slechte naald.

img_9939
Maar ja, veel slechter dan dit antieke ding kan het niet zijn. En dit ding moet weg.

img_9948
Schiet toch eens op Nina. Dat uitlaten doe ik voor jou hè. Slome.

img_9949
M’n vestje matcht niet heel erg met dat kekke jurkje, maar ik ben kook-technisch verder wel heel erg goed bezig hoor.

img_9950
Beter dan die prutsers bij Gordon Ramsey.

img_9951_1
Kijk! Koken voor 1 persoon (okay, ik had teveel, want afgemeten koken is niet mijn sterkste punt)! Het is een bloemkool-curry met ui, tomaat, yoghurt en kokos en ook nog geroosterde cashewnootjes en koriander en ei! Ik merk dat ik steeds minder behoefte heb aan vlees. Pluspuntje! Scheelt geld en scheelt toch weer wat zielige kalfjes, zo op de lange termijn.

img_9953
En dan nu; Bruce-time!

img_9957
En op rechts is het Nina-time.

img_9961
Daarna even wat Me-time onder de douche met Lush.

img_9965
En dat werken, dat gaat gewoon door op de bank hoor.

img_9972
Gaan we naar bed Nien? Wil je op bed? Toe maar!!!!!!!

img_9974
Dan lees ik nog een stukje in m’n nieuwe boek! Morgen zie ik dochter S. weer! We gaan met z’n tweetjes uit eten in Arnhem. Gezellig!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Josje schreef:

  Super dat je het ploggen weer hebt opgepakt Luna, sterk ben je!
  Dat crosley platenspelertje heb ik (en ken nog een aantal mensen die hem hebben), al ruim 1,5 jaar dik tevreden mee! Je moet hem dan wel even met een kabeltje aan je geluidsinstallatie (in mijn geval home cinema set) verbinden. Dusseh go go get it!

 2. Joop schreef:

  In jouw plogs staan veel vertrouwde onderwerpen: lekker eten, Nina, Bruce, Lush, jurkje, dromenvangers. En af en toe lees ik iets waar ik helemaal koud van word, zoals dat ene regeltje waarin staat dat je de afgelopen jaren heel eenzaam bent geweest.
  Ik weet heus wel dat het niet zo veel voorstelt, je kent mij niet eens, maar ik denk aan je Luna en ik laat je niet vallen. Dat laatste geldt voor al jouw fans die hier reageren en die je proberen op te beuren.

 3. Margreeth schreef:

  Yes! Dochter S. ??
  Fijne tijd samen!❤️

 4. Ingrid schreef:

  Zo zie je maar dat ik als lezer dacht dat ik je door je stukjes te lezen een beetje ken. Maar het stukje tekst over het alleen zijn en dat je je alleen hebt gevoeld de laatste maanden……geen idee. Het raakt me enorm en geen idee waarom.
  Heb echt zoveel bewondering voor je terwijl ik je helemaal niet ken alleen maar je plogs en voorheen blogs lees.

 5. Ingrid schreef:

  En die voedselfotots en vrolijke outfit’s van je maken me blij.

 6. nono schreef:

  Dat vestje kan juist heel goed op dat jurkje! Je ziet er goed uit!

 7. Anna schreef:

  In mijn eentje voel ik me minder eenzaam dan toen ik in een relatie zat met een egoïst voor wie niks goed genoeg was en die me onzeker maakte. Achteraf denk ik: waarom bleef ik het proberen? Waarom koos ik niet eerder voor mezelf? Lessen die geleerd moeten worden, denk ik nu.
  Geniet van je eigen gezelschap, het is zo fijn! :) En het vestje kleurt juist top bij het jurkje.

 8. Irène schreef:

  Wij hebben ook een Crosley (inderdaad aangesloten op de geluidsinstallatie) en hij functioneert prima. De ervaring leert dat we niet zo heel veel plaatjes draaien dus de naald is nog lang niet versleten. ;-) Maar het ziet er inderdaad kek uit en het klinkt zoveel warmer dan alle anders afgespeelde muziek. Hé, en naar plaatjes snuffelen bij de kringloop is ook top! Koop maar gewoon zo’n ding. Je hebt het verdiend, dunkt me.

 9. Ria schreef:

  Veel plezier met Sanne .fijne dag genietse ?????

 10. Annelies schreef:

  Over alleen werken, ik ben ook ZZP’er en vind het heeerlijk! Is dat wel leuk alleen werken vragen ze dan..JA! Kan het goed met mezelf vinden. Veeel plezier vandaag met Sanne ze lijkt me zon lieve meid. En knap!

 11. Paul schreef:

  Heel veel plezier samen met dochter S. in Arnhem!

 12. Marjan schreef:

  Allereerst, heel veel plezier met S vandaag!

  Ook mij raakte je zin over je alleen voelen de afgelopen maanden/jaren…
  Auw lieverd…. je verdient zoveel meer.

  Liefs Marjan

 13. Britt schreef:

  Wat een leuke plog. Dochter S. zien, mooie dromenvangers en minder vlees. ☺☺☺

 14. Kees Versluis schreef:

  Lieve Chantall,

  Ik heb je jaren gevolgd, maar toen je meer foto’s maakte dan schreef haakte ik af.
  Zo nu en dan keek ik weer en dacht: “Oh ja, ik moet weer vaker naar Maanisch kijken”
  En ik schrok me kapot toen ik september en oktober las.
  Verschrikkelijk.
  Ten eerste ben ik zo blij dat hetgoed gaat met jouw moeder.
  Ten tweede dat je contact houdt met dochter S., vaan beide kanten hartstikke goed.
  Tenslotte vind ik jou een sterke vrouw die toegeeft, wel naderhand, hoe eenzaam je soms was.
  Ik wens je heel veel sterkte met de rest van jouw leven.
  En ik ga je weer volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *