web analytics

12

PLOG 3 T/M 9 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_9715
Het is maandagochtend 3 oktober en ’s ochtends de hond uitlaten is zeg maar niet 1 van mijn favoriete momenten van de dag. Elk ander moment is prima, maar zo ’s ochtends, neen. En dan wordt het straks ook nog kouder en kouder en sneeuw en dan in het donker eruit. Ik zie er best wel tegenop, maar… wat moet, dat moet.

img_9720
Maandagochtend betekent ook; aan het werk! Met de Bruce erbij.

img_9721
Alle bestellingen van het afgelopen weekend inpakken. ZO fijn dat dit allemaal gewoon lekker loopt!

img_9722
Ja, dit moet natuurlijk ook gebeuren; de administratie. Een kutklusje waar ik nu toch zeker de hele dag over doe. Maar ja. Klaar is klaar.

img_9723
M’n hongergevoel is nog steeds ver te zoeken.

img_9725
Ik heb dus helemaal geen man met een auto nodig om m’n pakketjes naar het postkantoor te brengen.

img_9730
En hoewel ik dus geen honger heb, kook ik wel gewoon uitgebreid voor mezelf.

img_9731
Culinair hoogstandje hoor! Indiase kip met kool en kerrie én geroosterde amandeltjes! En… ook nog een bak over voor m’n ouders en nog een bakje voor mezelf. Goed bezig.

img_9736
Bruce ligt elke avond op schoot. M’n hele huid zit onder de krasjes en gaatjes van z’n nagels, maar ach, voor de liefde moet je wat over hebben.

img_9742
Ik slaap overigens zalig in m’n eentje. De stilte. De rust. Lekker nog even een boekje lezen. Ik hou ervan.

img_9748
En kijk, ik word ook elke ochtend blij wakker! Inclusief rimpels, maar die heb ik dus écht allemaal verdiend dacht ik zo.

img_9750
Ja, en Nina mag elke dag in bed. Of eigenlijk op bed, op het voeteneind. Ik moet nog een mooie, nieuwe bak voor haar kopen, zodat ze in de slaapkamer kan slapen.

img_9761
Hahahaha! Ik ben gek op eenhoorns.

img_9762
Zei ik toch! M’n shirt zit perfect. M’n haar ook.

img_9767
En… het lukt me zelfs om een seksspeeltje te testen en te reviewen.

img_9770
Al ben ik er dus écht superlang mee bezig geweest. Niet zozeer met het testen, maar vooral met het schrijven en het uitzoeken van de concurrentie. Maar ja. Het! Is! Af! Applaus!

img_9776
Bruce heeft een nieuwe hangout.

img_9789
Dé foto van deze week.

img_9805
Ik word met de dag slanker. Ik zou graag nog een kilootje of 2 kwijtraken. Dan ben ik voor het eerst sinds jaaaaaaaaaren weer onder de 70. Would be nice.

img_9807
En altijd weer Nina uitlaten. Het geeft me een veilig ritme waar ik omheen probeer te leven. Dat is goed.

img_9808
En ik heb dus ook zeker geen man nodig om de kliko buiten te zetten.

img_9813
De oppaspuber is er natuurlijk ook gewoon deze week! Zij mocht kiezen wat we aten en koos een zuurkoolschotel. Maar ja, een zuurkoolschotel voor 2 personen, dat lukt nooit. Dus meteen een bak voor m’n ouders en meteen een bak voor als ik een dag alleen eet. Applaus!

img_9817
Ninan, wat ben je toch knap van dichtbij!

img_9821
WOW! Het huis was al volledig ingericht door mij, maar ik maak het steeds meer eigen! Een wand vol met leuke dingen aan de muur!

img_9835
En weer zo’n jurkje dat ik al jaren niet paste! Check!

img_9838
De oppaspuber heeft onverwachts een studiedag, dus is de hele dag bij mij. No problem, maar dan moet ze wel even gezellig bij me komen zitten als ik een dromenvanger maak. Kan zij mooi voor dj spelen.

img_9844
Nina heeft elke dag een studiedag.

img_9846
De oppaspuber had Bridget Jones Diary nog nooit gezien en zet ‘m op. Dat wordt nog wel een klein probleempje, want ik weet niet hoe de televisie werkt. Nou ja, wel de televisie, maar het apparaat om films af te spelen, daar snap ik weinig van. Gelukkig kijk ik de laatste tijd enorm weinig tv, dus ik denk niet dat ik het nodig heb. En als er een filmpje gekeken wordt, dan is het vaak met de oppaspuber samen en die snapt wel hoe het werkt. Generatie-kloofje.

img_9848
Als de puber op bed ligt kan ik eindelijk even huilen. Niet dat ik me in hoef te houden voor haar, maar toch. Elke dag heel even janken. En de rest van de dag met opgeheven hoofd. Alle gedichten van Herman de Coninck zijn goud. Deze vond ik voor nu heel treffend.

img_9855
Gelukkig komt deze lieverd me even troosten. Frank leeft eigenlijk al maanden buiten en komt alleen naar binnen om te eten.

img_9867
Ik heb heus wel rancuneuze gevoelens hoor. Heus wel. Maar met die rancuneuze gevoelens is het net als met het janken; een paar minuutjes per dag en dan weer klaar.

roelie
Vrijdag komt m’n vriendinnetje Roelie!!!! Terwijl we zitten bij te kletsen thuis komt het bericht dat de scheiding officieel is ingeschreven in het huwelijksregister in Tiel! Alles officieel! Alles dan nu echt klaar! Gefeliciteerd met mezelf!!! Daar moet op gedronken worden! Nog geen half uur later belt m’n moeder om te zeggen dat ze weer voor een paar maanden kankervrij is! En daar moet helemaal op gedronken worden!!!! Cheers!!!

img_9875
In 1 slag is m’n hongergevoel terug!

img_9876
Lekkere garnalen-dingetjes.

img_9879
En een kaasplankje! Hmmmmmmm…

img_9890
’s Avonds om een uur of 21:00 krijg ik nog meer trek en ik besluit gewoon voor mezelf aardappeltjes met boontjes en vis te maken… gewoon omdat het kan! Zalig!

img_9894
Het is Smartlappenfestival in de binnenstad van Tiel! Ik was niet echt van plan er naartoe te gaan, maar ik moest nog wat boodschappen op de markt halen en het was zo gezellig!

img_9903
Deze knapperds opgehaald en even bij wat koren gekeken! <3

img_9905
Luun! Jij bent heel wat van plan!!! Ja, nou, op de bank tegen Nina in slaap vallen bijvoorbeeld.

img_9907_1
Maar eerst even eten! Ik kreeg van m’n moeder een bak pasta met kip en worteltjes en bonen mee. Lekker hoor!

img_9912
M’n eigen Tinder-hunk!

img_9913
Hoe superleuk zijn deze worteltjes? Ik ga deze week een worteltjes-taart maken! Is de bedoeling dan.

img_9914
De schrijfster van dit boekje, Tosca Sel, stuurde me dit! LIEF!!!

img_9916
Zondagmiddag kon ik gewoon nog een keer lunchen van die bak met kip! Lekker hoor. En vooral zo lekker makkelijk! Ik ga geld besparen de komende tijd!

img_9917
En zondag moe, maar voldaan naar bed!!! Laat de volgende week maar komen!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Joop schreef:

  Inderdaad: shirt zit perfect en je haar ook.
  Wat ben je mooi!

 2. esther schreef:

  Een en al womanpower zie ik hier. Wat ben je sterk en wat doe je het goed, petje af!

 3. janine schreef:

  Bikkel!

 4. Minca schreef:

  Respect! You go girl! Xxx

 5. Ingrid schreef:

  Echt een heel hard applaus voor jou ongelooflijk sterk!!

 6. Ingrid schreef:

  Ik moet ook steeds aan dochter S. denken
  Toch heel raar voor jullie want jullie hadden volgens mij een goeie band. Die zal niet verdwijnen maar zal toch anders worden voor haar nu haar vader elders is ingetrokken. Daar moet ze toch maar weer een plekje zien te krijgen. Bah….nare situatie voor een puber en voor jou.

 7. Liess schreef:

  Oh dat brood en tapanade ziet er lekker uit, net als jij trouwens

  Heb je een recept voor de zuurkool schotel… dat lijkt me ook wel eens lekker ipv stamp

  • Luna schreef:

   Ik zal het recept eens op m’n receptensite zetten binnenkort… maar voor nu… 250 gram spekjes uitbakken met 2 uien… daarbij een in plakjes gesneden rookworst en een zakje zuurkool… even lekker laten stoven… daarbij een in stukjes gesneden appel… dit in een ovenschaal doen en daar bovenop aardappelpuree (die je dus tussendoor maakt, hahaha)… daar bovenop een laag geraspte kaas… in de oven tot de kaas lekker knapperig is! Dit is genoeg voor 6 personen (zo ongeveer dan)!

 8. Ingrid schreef:

  Ook groot applaus voor dochter S.
  Jullie worden toch maar mooi, op deze kut manier, voor het blok gezet door haar papa.
  Zo knap en dapper ‘meisjes’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *