web analytics

1

ALS EEN WERVELWIND OP WOENSDAG

middengelukt2016

IMG_9775
Wat krijgt je man mee op brood als je eigenlijk geen beleg meer in huis hebt? Brood met roomkaas en zalm. TOE MAAR! Waar vind je dat nog tegenwoordig?!

IMG_9776
Ik pak even deze cadeautjes in voor een vriendin die een evenement organiseert voor mensen uit de GGZ… Ze organiseert een soortement van ‘make-over’ voor psychiatrisch patiënten en iets met erotiek en ik doneer een paar zakken oude kleding en dus 3 nieuwe vibrators, want ook psychiatrisch patiënten houden van vibrators! En van seks! En van leuke kleding!

IMG_9778
Nadat die vriendin alles heeft opgehaald laat ik deze knapperd uit. Dat doe ik overigens elke middag, maar ja, dat levert dus elke middag dezelfde foto op.

IMG_9779
Sinds ik m’n haar weer met henna verf wordt het ook weer langer. Thank God!

IMG_9781
Ik haal even wat boodschappen en fiets meteen langs m’n ouders! Kijk nou eens wat m’n moeder heeft gemaakt voor me! Een naaldenboekje!!! Supergaaf en geweldig en ik vind ‘m zelfs zo leuk dat ik vraag of ik er nog eentje mag, voor m’n XL naalden… dat mag natuurlijk en m’n moeder gaat meteen aan de slag.

IMG_9783
Deze ijsbeer is ook weer keurig gearriveerd en gaat ook weer keurig aan de slag met haar Mexico-werkstuk. Bijna af! Bijna af!

IMG_9786
’s Avonds kijken we naar wat pulp, al moet ik zeggen; ik word altijd blij van Nic en Simon. Ik vind het echt lieve, leuke jongens.

IMG_9789
En dan ‘Rot Op Naar Je Eigen Land’… Zucht en steun en ik weet niet of ik volgende week weer kijk. Denk het niet…

 

Vorig jaar maakte mijn man een chocoladesoes!!

Vorig jaar maakte mijn man een chocoladesoes!!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jan Folkersma schreef:

    De muziek van N&S is niet mijn kopje thee maar ik kijk ook met plezier naar hun avonturen. Ze zijn open, eerlijk en vrolijk. Datzelfde heb ik ook met Frans Bauer. Hoewel zijn muziek dus wel vreselijk is :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *