web analytics

3

PLOG ZONDAG 7 MEI 2017


Mooie tijd voor een zondagochtend! Gedoucht, aangekleed en klaar voor de dag!


Tijd om even een aspergesoepje te maken van de kontjes en de schillen van gisteren.


Even een smoothie maken voor het ontbijt. Heel charmante foto dit, maar this is the real life, not just fantasy.


Nina’s fantasie is het om elke ochtend wakker gemaakt te worden met zachte kroelen op haar buik. Nou, die fantasie wordt in het weekend helemaal waargemaakt. Verwende hond.


Ik was het zelf vergeten, maar ik had nog een My Little Pony-shirt van de AliExpress in m’n kast liggen! HOERA!


Ik ga verder met m’n #devrouwvannummer100 project. Goed bezig.


Ik maak ook een bloemkoolsoepje, want ik had nog een bloemkool liggen en mijn vader is gek op bloemkoolsoep.


Maar… we eten een aspergesoepje voor de lunch.


Daarna wandelen M. en ik naar m’n ouders met een bak aspergesoep, een bak bloemkoolsoep (met supplementen) en een doos eieren. Even een koffie en dan weer weg, want de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior begint en dan is er met m’n vader, een die-hard Feyenoord-fan, toch niet meer te praten, HAHAHAHAHA! Volgende week worden ze kampioen hoor pappa, zeker weten!


Lopen wij even door naar Daisy’s voor een ijsje met uitzicht op de Waal!


Het zijn eh, eh, ja, eh, eh, speciale dagen in Tiel. Iets met boten, maar er valt in de binnenstad weinig van te zien en te beleven. In de gracht zijn wel een paar van deze op-afstand-bestuurbare bootjes te zien, maar om daar nou een speciaal ‘evenement’ voor te regelen. Nou ja. Ehm… bijzonder!


Als we thuiskomen wil ik m’n huispak aan gaan doen en tref ik Monks zo op bed aan. Heeeeeeel zware middag gehad (en nee, ik heb ‘m zo niet achtergelaten, ik verdenk M. hiervan).


Omdat we nog heel veel kaasjes en snacks over hebben is dit ons avondeten. Helemaal niks mis mee.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Joop schreef:

    Arme Monks. Hahaha!

  2. Ingrid schreef:

    Kinky Monks……..ahhhh zielig:)

  3. Love the site and all content.
    Congratulations and thank you

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *