web analytics

1

TREINEN, HOUTEN DILDO’S & EEN XXL AUGURK

middengelukt1

IMG_4435
Vandaag een drukke dinsdag! Eerst met de trein richting de mannenspeeltjes-tester van Climaximaal.nl om wat nieuwe speeltjes te brengen! Het nieuwe sekstoy-seizoen is weer begonnen, dus genoeg te doen!

IMG_4436
En dan weer door met de trein richting Utrecht. Ik kwam langs een ‘free books’-boekenkast en nam deze mee. Niet voor mezelf natuurlijk, maar voor mijn man.

IMG_4439
Utrecht CS ligt helemaal open en alles is anders en ik kan hier niet zo goed tegen en ik moet ook nog plassen, dus weer terug naar het CS om te plassen en dan pas de bus in richting Wouter, de dildosnijder.

IMG_4441
Daar sta ik voor een dichte deur te staren naar deze iPhone’s, want Wouter is  naast journalist en dildosnijder ook nog iPhone-dokter. En Wouter is nu dus even een broodje voor me halen en had gehoopt dat zijn puberzoon wel even open zou doen, maar de puberzoon ligt nog te slapen. In de middag. No problem! Ik heb zelf een puberdochter, dus ik ken het tempo.

IMG_4443
Hier was ik al eerder!

IMG_4448
En toen vond ik deze pot ook al zo geweldig.

IMG_4449
De vorige keer heb ik Wouter verteld hoe een goede dildo er zo’n beetje uit zou moeten zien en ik kom mijn doosje nu ophalen!

IMG_4461
Are they COOL or what??? Ik ga ze binnenkort aan een uitgebreide test onderwerpen! Ik krijg het nog druk de komende maanden.

IMG_4456
Dochter S. en haar vriendinnen zijn inmiddels door J. thuisgebracht en ook ik ben weer thuis. Dochter S. stuurt haar nieuwe schoolrooster door en helaas moet ze elke vrijdag tot 16:05 naar school. Ach ja, dan kan ze daarna hier meteen aanschuiven als ze wil.

IMG_4462
Eén van de moeders van de pubermeiden heeft J. een bosje bloemen meegegeven om te bedanken voor het logeren. Lief!!!

IMG_4464
En wij eten snijboontjes uit de diepvries, maar ik vond deze uit de kluiten gewassen komkommer ergens in een hoekje in de tuin. WOW!

IMG_4465
Niet normaal toch? Hij smaakt overigens prima als je ‘m schilt. We gaan niet al te laat naar bed. Wat een rust! Even zonder pubers! Zalig!

Vorig jaar zat J. de hele dag in het ziekenhuis...

Vorig jaar zat J. de hele dag in het ziekenhuis…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Maurice schreef:

    Die laatste foto met augurk. Lag me hier helemaal te bescheuren in Amsterdam om het bijschrift.
    (I have a wicked mind, I guess)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *