web analytics

0

CHAOS, BAMI & GEDOE

middengelukt1

IMG_4467
Ha! Het is woensdag en het wordt tijd dat ik weer eens wat dromenvangers maak, want de shop is leeg en ik heb nog een paar opdrachten liggen.

IMG_4468
Heerlijk kitsch! Om in de dromenvangers te hangen uiteraard.

IMG_4469
Kijk! Nog steeds ontploft en het wordt met de dag erger.

IMG_4470
Stapels, steeds meer stapels. Misschien, heel misschien heb ik de afgelopen dagen wat dingetjes besteld, maar ik zou dat geen troep willen noemen, maar een investering in m’n toekomst.

IMG_4471
Misschien moet ik eerst even wat ruimte maken, maar op de een of andere manier werkt dat niet heel prettig voor me. Ik heb het binnen een half uur toch weer ondersteboven gegooid. Ik creëer het beste in de chaos.

IMG_4476
Dit wordt een cadeautje voor Linda, mijn allergrootste veren-leverancier.

IMG_4482
Hier is de oppaspuber alweer gearriveerd. Vol verhalen over het nieuwe schooljaar en dit en dat en die en die. Klapperdeklapper met m’n oren. We kijken even naar een aflevering van het nieuwe Catfish-seizoen.

IMG_4485
En we eten niet al te laat een bord bami. Hmmmm…

IMG_4486
Met een gebakken eitje en een sateetje. Lekker simpel, maar altijd lekker.

IMG_4487
Sateetje???

IMG_4498
Vriend A. komt even onze boom snoeien, want de duiven zijn eindelijk uitgevlogen. Van de rest van de avond zijn geen foto’s, want er was nogal gedoe met de oppaspuber, waardoor niemand een heel prettige avond en nacht heeft gehad. Morgen weer een dag.

Vorig jaar maakte ik de eerste pan pompoensoep van het jaar...

Vorig jaar maakte ik de eerste pan pompoensoep van het jaar…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *