web analytics

2

BUITEN, VISSEN & RUMMIKUB

beginpaginatotaal

IMG_9545
Goedemorgen! Het is 6:30 en dit is m’n serieuze hoofd.

IMG_9538
Dit is het serieuze hoofd van Nina.

IMG_9540
En dit die van Frank.

IMG_9546
Bruce Lee en Sid Vicious zitten buiten serieus te zijn, maar doen dat toch liever binnen. Denken ze.

IMG_9547
Poezen naar binnen en Nina gaat even buiten zitten mediteren. Ik breng daarna oppasmeisje M. naar school en ze is in een heel vrolijke bui! Fijn!

IMG_9564
Ik heb iets heel belangrijks gedaan en nu ben ik blij. SMILE!

IMG_9550
Ja, ik snap niet hoe andere hondenvrouwtjes dat doen hoor, het huishouden. Nina rolt buiten in de tuin en schudt zich dan binnen uit. En dat dan meerdere keren per dag. Ja, dan moet je elke dag stofzuigen. Ja, doei!

IMG_9553
De hengel wordt er maar weer ingegooid.

IMG_9566
Ik kom dit zelfgemaakte kussen tegen. Ik heb er nog meer (met andere borduurwerken). Die ga ik binnenkort weggeven, want het grote declutter-project gaat binnenkort beginnen. Ik heb ook nog diverse Tielse Tinten-schilderijen die gratis weggaan. Ruimte wil ik! Rust! Heb je interesse in een schilderij, stay tuned!

IMG_9571
De verkering heeft dochter S. inmiddels opgehaald, samen met een vriendinnetje. De meiden gaan eerst even lekkere boodschappen doen en inmiddels zitten we met een grote bak chips en een glaasje cola aan de buitentafel. Nina wil dus ook heel graag een chipje.

IMG_9574
Dit wordt de Rummikub-zomer, ik voel het. We doen 1 potje en ik win. Duh!

IMG_9581
De verkering voelt zich ook een winnaar, want vangt een vette zeelt.

IMG_9586
We eten kipshoarma en wat is het toch heerlijk om buiten te eten! Daarna laten de meiden Nina uit (uit zichzelf) en gaan nog even langs bij opa Piet en oma Riet. De verkering en ik storten ons op het leed dat trouwkaarten-schrijven heet.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Angelique schreef:

    Heel mooi je groenten- en fruittrolley in beeld. Och, ach en wee dat declutteren moet hier ook nog plaats vinden.

  2. Marjan schreef:

    Niks heerlijker dan al die ruimte na een aantal dagen onttroepen…. ooooh Tielse Tinten schilderijen nog wel…. ik was al benieuwd wanneer je weer ging schilderen zo na de verhuizing… maar voorlopig ben je druk met stofzuigen geloof ik :-))

    Nina… aan het mediteren… LOL maakt ze geen troep, dan mediteert ze wel… (doet ze dat ook met klankschalen en bijkomende geluiden? of gewoon in stilte?)

    fijn weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *