web analytics

2

DECLUTTEREN OP ZONDAG

middengelukt1

IMG_9177
Er zijn blijkbaar allemaal nieuwe afleveringen van Southpark. Zou ik uit mezelf nooit kijken, maar ik kijk met J. mee en lach me alsnog kapot.

IMG_9178
Ooooh, de ontmaagding van m’n nieuwe koekenpan!

IMG_9179
Het is een omelet met ui en tomaat en kaas. Goed gelukt en wat een fijne pan!

IMG_9180
De tijd is gekomen dat ik dan nu echt definitief afscheid ga nemen van meer dan de helft van m’n stoffenvoorraad. Het moet gebeuren, het staat in de weg, en het neemt ook teveel ruimte in in m’n hoofd. Ik heb 8 grote puinzakken met allerlei stofjes en die zoek ik allemaal uit. Met pijn in m’n hart, maar zonder spijt, neem ik afscheid van superschattige stofjes zoals deze met eendjes. Ik verwacht namelijk niet dat ik ooit nog baby-dingen ga maken. Denk ik. Aaaarghhh! Dit is een hele stap voor mij, want ik denk ergens in m’n achterhoofd altijd dat ik ooit nog heus wel iets van van alles kan maken!

IMG_9181
Maar deze gaat weg!

IMG_9183
Uiteindelijk worden het 7 zakken.

IMG_9184
En alleen deze tas houd ik. Met uiteraard wel de allermooiste. Morgen breng ik alle andere stofjes weg naar iemand die er droomdekentjes voor zieke kinderen van maakt, dus alles komt goed terecht gelukkig.

IMG_9185
Dan heb ik het nu wel verdiend om bovenop te Nina te liggen op de bank.

IMG_9187
J. kijkt een documentaire over Hitler, die gevlucht blijkt te zijn naar Argentinië na de oorlog. Denkt men.

IMG_9190
Ik maak nog maar een dromenvanger. Voor m’n grote neef.

IMG_9192
J. regelt een snack.

IMG_9194
En we kijken naar deze film.

The-Intern-2015-movie-poster
The Intern. Erg leuk.

IMG_9195
En ’s avonds regel ik dit gezonde bordje met bolognesesaus en rucola en Parmezaanse kaas. Niet te laat naar bed, want er is toch geen reet op de tv en ik ben moe van al dat slepen met stofjes. Productief dagje.

 

Vorig jaar bakte ik voor het eerste pizza's in een pizzarette...

Vorig jaar bakte ik voor het eerste pizza’s in een pizzarette…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Droomdekentjes voor zieke kinderen, zijn wel een hele mooie bestemming voor al jouw zo zuinig bewaarde stofjes. Ik vind het knap dat je alles zo rigoureus hebt uitgezocht en hebt verdeeld op houden en wegdoen. Wetende hoe lang je al die stofjes al spaart…..

    xx

  2. Paul schreef:

    Wat een opruimactie, en toch wel the end of an era. Dat waren toch de stofjes voor de PloesiePoesies? En nieuwe South Park, dat heb ik gemist… dus ga binnenkort maar eens kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *