web analytics

2

DRANK, KLAVERJASSEN & ZONNEBANK

middengelukt1

IMG_9139
Het is hier alweer zaterdagmiddag en ik ben de hele ochtend bezig geweest met opruimen en schoonmaken. Niet mijn hobby, vandaar ook geen foto’s. En het is allemaal keurig en blinkend geworden, maar Nina hoeft maar een paar rondjes te lopen, 3 keer met haar bek te schudden en alles is weer vies. Terwijl ik aan het schoonmaken was is J. met mijn vader naar de groothandel in Duitsland geweest. Daar heeft hij dit kersensap gekocht voor vriendinnetje A. die maandag komt.

IMG_9140
En voor onszelf een paar flessen gin voor tijdens de feestdagen!

IMG_9141
En deze taart die eerst nog moet ontdooien, maar er bevroren al zalig uit ziet.

IMG_9144
En… eindelijk een nieuwe koekenpan! HOERA!!! Ik heb mijn lieve man ooit op pad gestuurd voor een koekenpan en toen kwam hij met een XXXL koekenpan aanzetten. Zo’n pan waar zeker 10 biefstukken inpassen, maar waar met geen mogelijkheid nog een andere pan naast past als je ‘m op je fornuis hebt staan. Heel handig dus. NOT. Dit koekenpannetje is perfect voor 3 biefstukjes.

IMG_9146
Mijn ouders komen even langs om een rondje te klaverjassen en om de plannen voor de kerstmis door te nemen. Nou ja, de plannen? Wat gaan we eten, dat is de vraag.

IMG_9148
Nu we het toch over eten hebben, Nina zou wel zo’n gefrituurd garnaaltje lusten.

IMG_9161
Na het klaverjassen ga ik onder de zonnebank. Even voorbruinen voor Jamaica.

IMG_9169
En ik maak nog even een dromenvangertje. Met een maansteen en fazantenveren voor vruchtbaarheid (ja, de dromenvangers hebben allemaal een speciale betekenis) (en ze zijn ook nog eens heel mooi).

IMG_9176
De rest van de avond hang ik met mijn favoriete sticker op de bank.

 

Vorig jaar zat ik bijna de hele dag in de trein...

Vorig jaar zat ik bijna de hele dag in de trein…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Margreeth Kelly schreef:

    Ik heb weer genoten van een hele stapel plogjes! Bedankt! Ik kijk er altijd naar uit!

  2. Gina schreef:

    Ja, ik was ook heel blij met alle plogjes van alle afgelopen dagen! Ga zo verder zou ik zeggen. :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *