web analytics

3

PLOG MAANDAG 4 FEBRUARI 2019


Het is weer maandag en het is nog steeds geen lente. Zucht en steun en nou ja, daar gaan we dan maar weer deze week! Ploggen, pyjama, koffie! Poezen eten, kattenbak! Gelukkig laat M. Nina altijd uit, want het is koud en nat en glad.


Ik ontbijt en lunch met de linzensoep van gisteren, maar dan met couscous erbij. Ja, ik vind dit lekker.


Dit zou ook lekker moeten zijn, maar dat oranje ding, dat test ik nu voor de derde keer en ik ben er wel klaar mee eigenlijk. En het paarse ding zag er interessanter uit dan z’n uiteindelijk prestaties.


Euphoria, dé allerleukste seksshop in Friesland viert vandaag haar 3-jarige bestaan! Hoera!! Ik mag, namens hem, een Big Boss van Fun Factory weggeven! Dat is wél een lekker ding! Hoe… dat lees je op Climaximaal.nl (heel simpel)!


Zo. De Love Ritual Boxen kunnen de deur weer uit! Altijd weer fijn als je je woonkamer weer terug krijgt! Pappa Pieter Post speelt voor taxi, want deze dozen passen echt niet op de fiets.


Ik schrijf m’n review van deze oranje vibrator af.


En ik maak even een toffe productfoto. Dit is een behind the scenes.


En dit wordt ‘m dan uiteindelijk. Ik vind ‘m gaaf!


Nina, leg die puzzel nou af.


Ja, het zat met toch niet lekker met die vibrator. Hij rook chemisch, ik vertrouwde het niet echt 100%. Maar omdat het een oranje vibrator is wilde ik ‘m eigenlijk niet in de fik zetten, want; nou ja, oranje is dus heel zeldzaam qua vibratorkleur. Door ‘m in de fik te zetten kun je checken of het materiaal 100% siliconen is en… dat is het dus niet. Pffffff… nou ja, mailen met het bedrijf dan maar. M’n review staat wel online; CALEXOTICS – CALIFORNIA DREAMING ORANGE COUNTY – VIBRATOR REVIEW #524.


We eten; Thaise visschotel.


Nina is blij dat M. weer thuis is en duikt meteen bovenop ‘m.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik wil ook Lente, maar gisteren fietste ik door de vallende natte sneeuw naar de Fysiotherapeut en op de terugweg door de vallende net gesmolten natte sneeuw… al dat koude water op je voorhoofd, ik wil gewoon Lente… NU, heel graag.
  Maar begrijp ik nu goed dat 100% siliconen niet brandbaar zijn? Ik zie dat er nu een gat in de vibrator zit en dat er een deel geschroeid is, dus dat zou betekenen dat er ander materiaal door de siliconen gemengd zijn? (Siliconen voor Dummies zeg maar…. om het voor mezelf even helder te krijgen)
  Nina ziet eruit alsof zij het allang al snapt…. LOL

 2. Regina schreef:

  Doe mij die Thaise visschotel maar. Ik houd van warme komkommer!

 3. San schreef:

  Jammer van die oranje vibrator maar die foto ervan is geweldig! Net een krab, wauw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *