web analytics

4

FISH & CHIPS, ANDIJVIE, KIP & FRIET

beginpaginatotaal

IMG_1260

Ik vergeet van pure brakkigheid en wazigheid weer m’n ochtendfoto te maken. Nina is in ieder geval blij dat ze weer thuis is! Maar dan heeft ze pech, want morgen moet ze alweer naar de paardenboerderij!

IMG_1266

Er missen hier een heleboel foto’s, want nog steeds in staat van wazigheid, maar de echtgenoot (HAHAHAHA) en ik zijn even bij een paar supermarkten langs geweest voor de laatste boodschappen. Toen is er ergens heel per ongeluk een zak met fish & chips van de LIDL in het boodschappenkarretje terechtgekomen en de inhoud van die zak is daarna waarschijnlijk ook heel per ongeluk in onze nieuwe friteuse belandt.

IMG_1268

Ik ben nog steeds ZO BLIJ met m’n tatoeage en m’n trouwring (gelukkig maar, want ik kom van die tatoeage nooit meer af, net als van de echtgenoot, for life baby)!

IMG_1276

Nina heeft een nieuw kleedje gekregen, precies in de kleur van haar linkeroog. Ze is er heel blij mee, al kijkt ze alsof ze morgen weer naar de boerderij moet (waar ze het overigens geweldig heeft).

IMG_1278

KIJK! M’n bol-courgettes beginnen te groeien!!

IMG_1279

En de gewone courgettes ook! Ik vind dit ZO gaaf!

IMG_1293

Aaaaaah! Toch nog even een aankleed-beest tussendoor!

IMG_1300

Pappa Piet komt nog even een hengeltje in de sloot gooien. De echtgenoot heeft dochter S. en haar nichtje J. inmiddels opgehaald.

IMG_1302

En die krijgen friet!

IMG_1303

Met kip! Wat zien ze er mooi uit, al zeg ik het zelf!

IMG_1304

Maar ik eet een groot bord met gekookte andijvie met een papje en aardappelen. Ik had hier al 3 dagen zo’n zin in en gezien de hoeveelheid drank en gefrituurde hapjes die er de afgelopen dagen in zijn gegaan had ik behoefte aan iets oer-Hollandsch! Geheel per ongeluk hebben we misschien ’s avonds nog een keer de frituurpan aangezet om wat snacks te frituren, maar ik heb van de kip die over was dan weer wel een heel gezonde pastasaus gemaakt met verse tomaten, uien en gepofte knoflook, dus dat compenseert de boel wel weer een beetje.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Shanna schreef:

  Nu ik die foto’s van die courgette zie, met het bloemetje zo op het begin van de courgette, begin ik een beetje te begrijpen waarom er van mijn droeve balkoncourgettes niets terecht komt: de bloemetjes verdorren iedere keer door te veel zon!
  Wat een inzicht, zo op maandagochtend…

 2. Marjan schreef:

  Stamppot rauwe andijvie met spekjes en een gehaktbal! Daar heb ik altijd zo’n trek in als er iets teveel wijn en frituur genuttigd is… al dagen…..

  Gaat goed die moestuin van je, ik ben benieuwd naar de smaak van al die zelfgekweekte groentjes ;-)

 3. majriM schreef:

  Heul veul water Shanna en Luna… die courgettes slurrrpen :)

 4. Else schreef:

  Je ziet er lekker getrouwd uit – geniet ervan. @Shanna, je hebt mannen en vrouwen bloempjes, de mannen bloempjes verschrompelen en vallen vermoeid neer. Als de vrouwenbloempjes bevrucht raken, dan bollen ze op en gaan ze enorm zuipen, zo niet vallen ze af. De 1e zoveel bloempjes mislukken meestal . . . die bijen moeten een beetje oefenen of je moet ze even kwasten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *