web analytics

3

LUNA’S TROUWFEEST MET WEINIG FOTO’S

beginpaginatotaal

IMG_1305
Wéér geen ochtendselfie! Nope! De echtgenoot en ik zijn vroeg wakker, want we moeten nog een heleboel doen vandaag! Vanavond is ons trouwfeest! We laten Nina uit en nemen haar nieuwe tennisbal mee.

IMG_1307
Vindt ze HEEL leuk! Check die gretige blik dan.

IMG_1314
Mijn blik is wat minder gretig. Er moet nog een hoop gebeuren, maar ik weet eigenlijk niet precies wat. Er zit nog een vlek in m’n trouwjurk en die moet eruit en er moeten nog ballonnen worden geblazen en, eh… nou ja, veel!

IMG_1316
Dochter S. en haar nichtje dachten dat het feest al om 13:00 begon, dus die zitten ’s ochtends al gedoucht op de bank. Hun galajurk trekken ze uiteindelijk later wel aan. Ik laat ze kiezen; “Willen jullie een gezond ontbijt of een ongezond ontbijt?”

IMG_1317
Ongezond natuurlijk.

IMG_1319
Frank Sinatra is de enige kat die zichzelf laat zien de afgelopen dagen. De rest van de boys ligt op zolder te slapen. Veel te druk voor ze.

IMG_1321
We hebben zoveel kaartjes gekregen! Teveel om iedereen persoonlijk te bedanken! Helemaal SUPER! We hebben ook heel veel cadeaus gekregen woensdag en zaterdag (die krijgen we dus pas later op de avond, maar ja, nu ik toch bezig ben met bedanken kan ik dat maar net zo goed onder deze foto doen)! We hebben genoeg geld gekregen om binnenkort lekker met z’n tweetjes enigzins romantisch (HAHA) op vakantie te gaan en we hebben ook nog heel veel andere lieve, cadeaus gekregen! We waren al blij en gelukkig, maar we zijn nu NOG blijer en gelukkiger!

IMG_1324
Nina ervaart weer heel veel stress. Ze ligt nu nog een beetje relaxt, maar dat is snel over.

IMG_1331
Hier gaat het zo ongeveer mis met Nina. J. heeft allerlei boxen en licht-apparaten gehaald en die moeten worden geïnstalleerd. En knipperende lichtjes, nieuwe dingen in huis… vindt Nina niet zo leuk.

IMG_1334
Gelukkig is daar deze knappe en technische vriend om ons te komen helpen, anders was het allemaal niet gelukt. De mannen pluggen alles in, brengen Nina naar de paardenboerderij, doen nog wat boodschappen en blazen alle ballonnen op.

IMG_1341
Sorry mam! CHEERS!

IMG_1347
De meiden gaan vissen. Met een SCHEPNET, dus niet met een hengel en een haakje. En… het lukt ze ook nog om deze zeelt eruit te scheppen. Dit is dus werkelijk uniek en ik bel meteen mijn vader om dit te vertellen.

IMG_1348
Heel even poseren met haar catch of the month! Opa kon het bijna niet geloven, maar gelukkig hebben we dus deze foto als bewijs!

IMG_1360
Dit is weer het paniekhoofd van de echtgenoot! Komt het allemaal wel goed vanavond? Wie komen er? Staat alles klaar? Hebben we genoeg in huis??? PANIEK!

IMG_1363
Kusje erop! Alles komt goed schatje!

IMG_1367
Kijk, de dj is er ook al.

IMG_1369
En de glamourbabes zijn er ook klaar voor.

IMG_1376
SMILE!

IMG_1377
Vriend R. heeft ook meegeholpen met het opblazen de ballonnen en het versieren van de tuin.

IMG_1381
En daar komen de eerste gasten al! Hoe schattig is dit potje met een getrouwd vogelsetje!!!

IMG_1388
Ha! Vriendinnetje A.!

IMG_1391
En het stroomt langzaam vol! Er passen een heleboel mensen in onze tuin!

IMG_1395
Vriend N. doet een happy face en ik doe een duckface.

IMG_1397
Kusje voor pappa Piet!

IMG_1401
Wefie-time!

IMG_1407
Vriend Y. in de discolichten. En daarna ben ik ongeveer gestopt met het maken van foto’s, want je moet dus socializen op je eigen feest en niet de hele tijd foto’s maken!

IMG_1413
Maar deze kekke armbandjes moesten natuurlijk nog wél op de foto! Heeft vriendinnetje J. voor ons gemaakt!

IMG_1420
Ik ben helemaal klaar met de trouwjurk! Om 22:00 sharp trekken Roelie en ik onze Roy Donders-pakken aan! Staat ons fabulous darling!

IMG_1435
Dit zegt zo ongeveer wel alles over het feest. Wazig! Het was episch, dat ook. Met heel veel gezelligheid, maar ook nog ruzie, intriges, drama, gedoe, kotsen, misselijk, zwalkende mensen, dat soort taferelen. Zoals een bruiloft hoort te zijn. Overigens geen kotsen of ruzies bij de echtgenoot en mij, want wij hebben ons keurig gedragen en zijn die nacht, eh, ochtend, om 7:30 lepeltje-lepeltje tegen elkaar in slaap gevallen.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Youri Oostendorp schreef:

  Dan mag ik nog maar 2 bruiloften hebben gehad, dit is definitely de leukste & wazigste, ik denk dan ook dat hij niet snel getopt zal worden ;)

  Nogmaals beide heel erg gefeliciteerd xxxxx

 2. Marjan schreef:

  Het ziet er geweldig uit. Jullie hebben het heel erg goed gevierd dus, dat is alleen maar mooi.
  Ruzie, drama en intriges… heerlijke toevoeging, waar je vooral achteraf erg veel lol om hebt.

 3. Jan Folkersma schreef:

  Lol! Ruzie en kotsen. Gelukkig kunnen jullie er om lachen. Alles is zooo relatief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *