web analytics

4

EEN MEGA-LANGE WANDELING OP MAANDAG

beginpaginatotaal

IMG_0460
HIEPERDEPIEP! HOERA!!!!! Hoe zie ik eruit?? Nou, geen dag ouder dan 39, zou ik zo zeggen… het is 6:00 en ik heb m’n wandelpak al aangetrokken, want Anoeschka en ik gaan vandaag een ‘rondje Tiel’ wandelen. De echtgenoot was vanmorgen vergeten dat ik jarig ben. Toen ik heb vroeg hoe ik eruit zag zei hij: “Als iemand die 2 weken de was niet heeft gedaan.” SAY WHAT?? Hij kon geen schone onderbroeken meer vinden en hij heeft nogal last van een ochtendhumeur. Eikel. Toen ik ‘m attendeerde op m’n verjaardag voelde hij zich heel schuldig. En terecht.

IMG_0466
Nog even een blik in m’n opgeruimde atelier. Ik kan niet wachten om iets te gaan doen.

IMG_0468
Broodjes met kaas smeren voor tijdens onze wandeling.

IMG_0469
En off we go! Het is een wandelroute van 20 kilometer langs de Waal, het Amsterdam-Rijnkanaal en diverse dorpjes. Ik wilde deze route al heel lang lopen (why tell me why???!!!!), maar ja, 20 kilometer is wel heel lang en niemand wilde met me mee (ik snap het nu).

IMG_0470
Anoeschka is een volleerd wandelaar en had er gelukkig ook wel zin in.

IMG_0474
Kijk eens hoe mooi (zowel Anoes als de Tielsche sluizen).

IMG_0477
Yep, hier lach ik nog!

IMG_0481
Onderweg mooie foto’s maken voor haar plog! Die foto’s zie je: HIER.

IMG_0488
Wow!

IMG_0489
Er hangen wel bordjes, maar sommigen zijn verkleurd dus niet meer terug te vinden. We lopen dan ook 2 keer gigantisch fout.

IMG_0490
Ondanks dat we een kaartje met de route erop hebben uitgeprint.

IMG_0493
Opvliegende ganzen. WOW, wat een geluid produceren die.

IMG_0496
Na zeker 20 kilometer wandelen vinden we eindelijk een leuk etablissement om koffie te drinken.

IMG_0498
Ik ben kapot en ook Anoeschka vindt het niet erg om een stuk af te snijden. Ik kan niet meer! Op karakter loop ik de laatste kilometers richting huis.

IMG_0502
Met een ballon van de McDonalds.

IMG_0505
Thuis drinken we koffie en thee en daarna ga ik een uur onder de douche staan. Als J. thuis komt maakt hij z’n ochtendfoutje goed door me een bos met 39 rode rozen te geven. Ik krijg ook nog een tatoeage, maar ik weet nog niet wat ik wil, dus die komt later wel een keer.

IMG_0507
Kijk, dit is het hoofd van een zelfvoldane vrouw van 39. Heerlijke gewandeld, maar m’n hele lichaam doet pijn!

IMG_0508
Ik krijg allemaal lieve felicitaties via Facebook!

IMG_0509
Zoooooveel! En zooooo lief allemaal.

IMG_0510
Ook een lief berichtje van m’n ouders!

IMG_0511
En poesjes.

IMG_0515
Bruce moet nog steeds z’n kap op en vindt er niks meer aan. Hij heeft weer energie voor 10 en die kap begint ‘m echt in de weg te zitten. Nog even volhouden Bruce!

IMG_0520
M’n ouders komen even een kopje koffie doen. Ook ome Hans komt even langs. Gezellig!

IMG_0525
Anoeschka laat m’n ouders even zien langs welke route we hebben gewandeld.

IMG_0528
En we eten erwtensoep uit de diepvries (wel zelfgemaakte uiteraard). Hmmmm… De moeder van J. komt ook nog langs met haar man, maar ik ben te moe en te rozig van de ochtendwandeling om nog meer foto’s te maken. Heerlijke dag al heb ik dus pijn in m’n hele lijf. Waarschijnlijk morgen nog veel meer spierpijn, maar het was het waard.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Gefeliciteerd! Nu mogen we je een jaar lang plagen met de aanstaande 40e! :)

 2. Gerda schreef:

  Hahaha… goed gedaan hoor! Kraak je nu aan alle kanten? En mijn felicitatie in je plog… Nice!

 3. Patchwork schreef:

  je gaat je nieuwe jaar wel heeeel opgeruimd en gezond in! ik denk dat je zo eerder 38 wordt dan 40 volgend jaar! Gefeliciteerd!

 4. Patchwork schreef:

  * etablissement… :-D *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *