web analytics

4

DOE MIJ ELKE DAG ZO’N DINSDAG

beginpaginatotaal

IMG_0533
Omdat J. vandaag ’s avonds werkt konden we uitslapen tot 7:00. Toe maar! Daarna, samen met Anoeschka de trein richting Utrecht gepakt, want ik had daar diverse afspraken in de loop van de dag. Verder heb ik vooral veel pijn. Pijn in m’n heupen van het wandelen gisteren. Pijn is trouwens een understatement. Ik strompel en hinkel door Utrecht.

20141118_100804
Nog even een afscheids-selfie op CS Utrecht! Nou doei Anoeschka! Tot snel!!

IMG_0534
Ik ontmoet Joor op het station en we lopen naar La Place voor koffie en gesprekken over dildo’s en vibrator. Joor is de tester van de mannenspeeltjes op www.climaximaal.nl. Hij krijgt van mij een tasje met dingen om te testen en hij heeft voor mij ook een cadeautje… je raadt het nooit, maar het is… een… vibrator! HAHAHAHA!

IMG_0536
Hup… en dan weer in de bus richting Wouter!

IMG_0540
Wouter maakt dildo’s van hout. Helemaal zelfgesneden en geschuurd en gelakt. Allemaal stuk voor stuk kunststukjes!

IMG_0547
Kijk, ze doen het ook leuk in een lijstje.

IMG_0552
Ik hou heel veel van dit soort werkplekken. Overal papiertjes en dingetjes en je krijgt er helemaal zin van om zelf een dildo van hout te gaan snijden. Toch?

IMG_0560
Ehm… deze is wel heel groot hoor.

IMG_0557
Maar wel heel mooi! Ik geef Wouter wat tips en advies over merken, formaten, ribbels en deuken en materialen en Wouter gaat speciaal voor mij een dildo snijden met alle aanwijzingen! Hoe gaaf! Ja, ik snap dat er vrouwen zijn die hier misschien niet op zitten te wachten, maar ik vind het geweldig (ik ga binnenkort een langer artikel schrijven over Wouter en z’n Happy Wood (zo heet z’n product dus).

IMG_0565
Ik werd sowieso heel happy van Wouter, want hij had een heerlijk warm broodje met kipfilet en pesto voor me geregeld. Dildo’s, broodjes, bloemen en sigaretten; het was heel inspirerend en gezellig en drukdrukdruk allemaal.

IMG_0567
Hier ben ik alweer strompelend bij Marloes aangekomen. Ik zou met haar gaan winkelen bij een Turkse supermarkt, maar ik kan geen stap meer verzetten. Alles is verzuurd en zielig. Gelukkig krijg ik taart! Marloes was de 16e jarig en ik de 17e, dus wij hadden wel een taartje verdiend.

IMG_0568
Beetje jammer dat de kleuren van het taartje niet zo goed op de foto uitkomen, want het leek van binnen wel een regenboog. Heel lekker dus.

IMG_0573
Er werd ook nog voor me gekookt.

IMG_0577
Sigaretten, glijmiddel en wijn, yep, that’s how we rolllllllll.

IMG_0578
Met een gezonde maaltijd; ratatouille!

IMG_0588
Luun, je haar glimt.

IMG_0594
Nog even een afscheids-selfie, die niet in 1 keer lukte.

IMG_0597_1
Yep, deze wel… alle ogen open! Na het eten ga ik weer op huis aan. Ik ben moe en m’n lichaam werkt echt niet meer mee. Thuis ga ik een uur onder de douche staan, maar het helpt niet echt tegen m’n spierpijn. Maar; een topdag vandaag! Veel inspiratie opgedaan, lieve mensen ontmoet en heerlijk gegeten. Doe mij maar elke dag zo’n dinsdag!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Joop schreef:

  Oh, die Marloes ken ik (tussenpozen.nl). Wat leuk!

 2. Angelique schreef:

  Oeh, dat glijmiddel wat is dat? Pjur med repair glide? Ondertussen even gegoogled, da’s wat voor mij! Geen pijn meer bij het vrijen, ik ga het bestellen en kopen. Of heb jij andere ervaringen met dit middel?

  • Luna schreef:

   Dit is zeker goed glijmiddel… heb ooit wel een flesje gehad, maar heb zelf nu de gewone Pjur (ook goed)… maar deze schijnt beter te zijn voor gevoelige vrouwen :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *