web analytics

0

EEN ZEER ZINNIGE ZONDAG

beginpaginatotaal

IMG_0394
Haaaaa! Goedemorgen Noesje! Ik ben 6:00 opgestaan, Noes 2 uurtjes later, maar omdat we nog een hoop te bespreken hadden beginnen we pas rond 10:00 met een enorme kutklus waar ik al weken tegenop zie. Mocht je deze dag door de plog-ogen van Anoeschka willen zien, dat kan; haar plog van deze dag staat; HIER.

IMG_0399
Kijk! M’n verjaardagscadeau van Anoeschka en haar vriend! Mega-ultra-kitsche poezenbordjes!!

IMG_0400
Hoe zoet! Ik kreeg ook nog een boekje waarin ik 5 jaar lang elke dag een vraag moet beantwoorden. Heel gaaf allemaal!

IMG_0402
Minder gaaf is dat ik Nina in de regen uit moet laten. Gelukkig is Nina ook een mooi-weer-hond.

IMG_0406
Nou, daar gaan we… m’n atelier is al maanden ontploft en ik kan dus al maanden niks maken, niks knutselen, niks mijn creativiteit de vrije loop. Nou ja, het had gekund, maar als je eerst een uur moet zoeken naar een schaar, dan is de lol er snel vanaf.

IMG_0407
We houden overigens de hele dag onze pyjama’s aan.

IMG_0409
Heel veel bakken, spullen, spullen, spullen, spullen en nog meer spullen.

IMG_0410
Dat zeg ik.

IMG_0411
Van dit soort bakjes heb ik er wel 100. Met diverse dingetjes die ik allemaal ooit nog ga gebruiken. We hebben uiteindelijk bijna alles uitgezocht.

IMG_0414
Ik zat ondertussen in diverse trips down memory lane. Deze foto is genomen op de Kamasutrabeurs. Toen ik nog 15 kilo lichter was. Zucht.

IMG_0415
Ik kan dit soort briefjes niet weggooien. Deze komt uit de tijd dat ik nog samenwoonde met buurman M.! Wel grappig; sommige vrienden noemen me ‘C.’, sommige ‘Chan’ en de laatste jaren is er vooral veel ‘Sjaan’ bijgekomen.

IMG_0416
Ooooh Gandi! Wat was je toch knap! Ik heb ‘m nooit meer gezien.

IMG_0417
Tussendoor word ik abrupt uit m’n bezigheden gehaald door de echtgenoot die hoognodig naar de LIDL moet (en ik moet mee) (op zich is dit een verstandige beslissing, want als hij zelfstandig naar de supermarkt gaat komt hij altijd thuis met een tas vol chocoladerettetjes).
IMG_0419
Hahaha, ik las vanmorgen nog in het Parool dat pompoenspread ‘de nieuwste en hipste humus is’.

IMG_0420
Kijk! Bij de Marqt kost een bakje pompoenspread € 2,19 voor 100 gram en bij de LIDL kost een potje € 1,19 voor 190 gram! En dan krijg je er ook nog een klein gezellig glazen potje bij die je kunt gebruiken voor allerhande knutselprojecten (nee, nee, nee, weggooien moet ik, weg, weg, weg!!!!!).

IMG_0423
Na een lunch gaan we verder met opruimen. Ik kom allerlei van die knutselprojecten tegen, zoals deze ‘kaart’ die ik maakte van een loempia-verpakking. Heel mooi, maar wat moet ik ermee, ik sta er al jaren steeds mee in m’n handen. Ik heb ‘m weggegooid en ben nu heel trots, maar achteraf denk ik wel; die had ik best naar iemand kunnen sturen. KEUZES!!!

IMG_0424
Hé, ik heb een vloer.

IMG_0425
En nog steeds heel veel overvolle bakken.

IMG_0426
Uiteindelijk gaan er 6 vuilniszakken de deur uit. SCORE!

IMG_0427
Kijk! Een tafel!! It’s amazing

IMG_0429
Anoeschka heeft op elke bak labeltjes geplakt en nu is het de bedoeling dat ik ook niks anders in die bakken doe dan dit. Ik heb er 5 ‘diverse’ bakken uit onderhandeld met daarin diverse papiertjes, dingetjes en spulletjes die dienen ter inspiratie.

IMG_0432
De helft van m’n lijsten gaat weg. Heel klein huiltje hier.

IMG_0436
Nina krijgt haar eigen patchwork-deken en de rest van de dekentjes en PloesiePoesies die ik over heb gaan naar een goed doel. Ook een klein huiltje hier.

IMG_0437
Tijd voor nog een stuk van die Goddelijke banaantaart.

IMG_0440
Anoeschka moet even geestelijk bijkomen van zoveel indrukken. Maar de klus is geklaard en ik ben heel erg opgelucht.

IMG_0443
De echtgenoot regelt het avondeten.

IMG_0444
Hahaha! In de Volkskrant staat altijd een calcudoku en de echtgenoot kreeg het niet voor elkaar om deze te maken. Ik had ‘m in 2 minuten. SCORE! De waarheid gebied mij wel te zeggen dat de echtgenoot hierna zo fanatiek werd dat hij de rest van de calcudoku’s die ik van internet had geprint allemaal binnen 1 minuut oploste en dat ik het niet meer voor elkaar kreeg.

IMG_0446
Nina krijgt een frietje. Heel gezond, want ze wordt er heel gelukkig van.

20141116_175357
J. brengt dochter S. en haar nichtje weer richting hun moeders en Anoeschka en ik kunnen dan 1,5 uur lang ongestoord Singstarren.

IMG_0454
De rest van de avond liggen we op de bank. Bruce op Anoeschka.

IMG_0459
En ik op de echtgenoot.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *