web analytics

0

KIBBELING, DAISY’S & POMPOENSOEP

middengelukt1

IMG_6915
Ha, even een stukje plog in plog… het is woensdagochtend en ik moet even wat achterstand inhalen… dat is no problem, want ik was er om 5:00 al uit.

IMG_6917
De rest van de ochtend en middag aan het schrijven en SEO-en en bezig met m’n nieuwe project. Bijgestaan door Bruce, wie anders?!

IMG_6921
Ik word maar 1 keer afgeleid door een Facebook-posting! Wat een gave schoenen, maar helaas niet meer in mijn maat verkrijgbaar.

IMG_6926
J. gaat ’s middags bezig in de tuin… we vervangen in de voortuin onze aarde door steentjes, zodat we (J. dus) nooit meer onkruid hoeft te wieden. Ik dacht van deze gelegenheid gebruik te maken door de slaapkamer eens goed onder handen te nemen. Dat was nogal nodig, zeker qua luxaflex. Wat een kutwerk.

IMG_6928
J. heeft voor de lunch gezorgd.

output_CYgnNq
Nee, Nien, er valt niks op de grond.

IMG_6934
En jij krijgt ook niks. Of nou ja, een heel klein flintertje kabeljauw. Gelukkig was oppaspuber M. net op tijd thuis om ook nog wat stukken kibbeling mee te scoren.

IMG_6935
Ik krijg post.

IMG_6938
OMG, wat is deze??

IMG_6939
Oppaspuber M. en ik hadden zin in een lekker ijsje van de Daisy’s en besluiten op de fiets naar de stad te gaan. Kunnen we meteen even nog wat boodschapjes scoren bij de Blokker (ik heb de lenteschoonmaak in m’n hoofd, nog niet in m’n vingers).

IMG_6943
Oooooh! Zooooo! Lekker!

IMG_6946
M. denkt ook dat dit haar nieuwe zomerverslaving wordt (de ijskoffie met witte chocolade dus). Prima verslaving lijkt me zo. Voor haar dan, want zij kan het hebben. Oppaspuber M. zit prima in haar vel vandaag en is een genot om voor te ‘zorgen’. Dat mag ook wel eens gezegd worden!

IMG_6949
We doen nog wat boodschappen bij de Albert Heijn en zien daar deze belachelijke verpakking maandverband. Met een satijnen lintje, ik herhaal; MET EEN SATIJNEN LINTJE!!! Totaal doorgeslagen idioterie dit.

IMG_6950
We eten Mexicaans uit de diepvries, maar wel met een verse salade erbij.

IMG_6957
Na het eten maak ik een grote pan pompoensoep met m’n nieuw aangeschafte hartjes-lepel! Hij kost maar 1 euro bij de HEMA en ik denk dat ik er nog een paar ga halen.

IMG_6962
Na het eten kijken we een aflevering van Catfish.

IMG_6964
En als M. op bed ligt wil ik achter m’n pc op de bank, maar er moeten dus 40 updates worden gedraaid en dat duurt nogal.

IMG_6965
Ik kan zo’n 1,5 uur alleen maar wachten, wachten, wachten. Bruce is er maar weer bij komen liggen.

IMG_6970
Dan wachten we samen even op het kaas-worst-plankje van J. en dan kunnen we daarna naar bed.

Vorig jaar ging ik met m'n ouders naar het ziekenhuis...

Vorig jaar ging ik met m’n ouders naar het ziekenhuis…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *