web analytics

1

MASON JAR, SLA & EEN RELAXTE DAG

middengelukt1

IMG_6973
Begin de dag met een glaasje vers geperst sinaasappelsap uit een ‘mason jar’. Dit is heel hip volgens oppaspuber M., dus die heb ik mezelf aan laten praten gisteren bij de HEMA. Het is een soort jampot met deksel met handvat. Nou ja, de sinaasappelsap smaakt prima.

IMG_6977
Als M. naar school is ga ik even een half uurtje onder de zonnebank, want morgen heb ik een cameraploeg over de vloer, dus ik moet nog even aan mijn tint werken.

IMG_6979
Daarna een kwartiertje Cesar Milan.

IMG_6981
En dan… de rest van de dag aan het werk aan m’n nieuwe project. Wordt mooi hè? Later meer!

IMG_6998
En hier is oppaspuber M. alweer uit school en doet keurig netjes haar huiswerk in de tuin. WOW! Als dit allemaal mogelijk is, dan komt alles goed in de wereld. Heel trots op haar. M’n ouders zijn er ook even voor een kopje koffie en om m’n moestuin te bewonderen.

IMG_6999
WOW!

IMG_7002
Ooooh! En kijk mijn sla eens gaan in de kas!

IMG_7003
Echt supergaaf dit!

IMG_7008
M’n ouders hadden alvast een cadeautje voor J. meegenomen; slakkenkorrels. HAHAHA (J. is maandag jarig namelijk).

IMG_7009
Ik bak 4 karbonaadjes.

IMG_7010
En we eten rode kool met aardappeltjes.

IMG_7013
Hoe lekker is het om weer in de tuin te kunnen zitten?

IMG_7015
Nina vindt het vooral lekker dat ze weer in de tuin kan wroeten en weet ik veel wat kan vreten (hier plukken wij vannacht de vruchten van, dus stay tuned).

IMG_7016
Kater Frank krult zich ’s avonds naast ons op de bank.

IMG_7020
En we kijken naar Help Mijn Man is Klusser (en volgens mij heeft half Nederland die aflevering gezien). Wat een ondankbare vrouw, met d’r stopcontacten. HAHAHA!

 

Vorig jaar ging ik naar m'n boekhouder...

Vorig jaar ging ik naar m’n boekhouder…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Berta schreef:

    Lieve Luna! Alsjeblieft, gebruik die Bayer-shit toch niet… Slakken kun je ook op een meer milieuvriendelijke manier bestrijden. Bayer is een van de (Nazi!) firma’s die verantwoordelijk zijn voor de bijensterfte. Vooral hun insecticiden en anti-mierenspul bevatten neonicotinoïden, die verboden zouden behoren te zijn. Voor dit middel geldt dit waarschijnlijk niet, maar ongetwijfeld wel andere schadelijke rommel en BAYER zou m.i. helemaal geboycot moeten worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *