web analytics

4

EEN FILMPLOEG OVER DE VLOER OP VRIJDAG

middengelukt1

IMG_7023
Koffie. Koffie. Koffie. Het is 6:00 en we hebben een nacht from hell achter de rug.

IMG_7024
Dankzij deze dame. Die had dus gisteren aarde (en wat er nog meer in kan zitten) gegeten uit de tuin en daardoor heeft ze vannacht zo rond 2:00 de hele slaapkamer onder gescheten. En daardoor moest ik dus ’s nachts in m’n halve nakie in de schuur op zoek naar handschoenen en een emmer met sop en DRAMA! En aangezien Nina een hond is van 40 kilo kun je je misschien ook wel een voorstelling maken van de hoeveelheid diarree die daarmee gepaard is gegaan. En… aangezien mijn lieftallige echtgenoot niet tegen de geur of aanblik van andermans poep of stront kan heeft hij zich daarna volledig leeggekotst. En… aangezien Nina voor de deur had gepoept en J. in een vlaag van kotsverbijstering de deur opentrok om naar de wc te rennen werd de poep helemaal uitgesmeerd. En dat mocht ik allemaal opruimen. Daarna heb ik niet meer geslapen. Groots en meeslepend leven!

IMG_7027
Kijk, zo ziet een vrouw die amper geslapen heeft eruit. M’n moeder heeft prima geslapen. We staan voor een bord van de Jumbo, maar we zijn natuurlijk naar de LIDL geweest.

IMG_7029
Hier staat m’n vader met iemand te lullen. Hij kent half Tiel, dus hij komt altijd wel iemand tegen om mee te lullen.

IMG_7033
Ja, Nien, je kan nu wel lief kijken, maar je bent me er eentje (maar ze kon er niks aan doen).

IMG_7037
PFFFF! Als m’n ouders weg zijn heb ik 5 uur om het hele huis op te ruimen en schoon te maken, want… er komt zo een filmploeg langs!

IMG_7040
Het heeft iets met dit te maken! Waarover later meer! Dus; stay tuned de komende weken.

IMG_7042
Keurig! Keurig!

IMG_7045
Jurkje aan, met matching nagellak. SCORE.

IMG_7046
En ook nog met matching bloemen.

IMG_7051
Nog even in de tuin. Stilte voor de storm.

IMG_7054
Dochter S. is inmiddels opgehaald door haar vader en geeft Frank een massage. Vindt-ie lekker

IMG_7058
Kijk! Ik heb wél een stopcontact op rechts (naar aanleiding van Help Mijn Man is Klusser van gisteren).

IMG_7065
Dit is een blije puber! Ze heeft ook nog eens ontzettend goed nieuws van school gekregen (ze mag een niveau hoger!!!), dus ik ben HEEL TROTS! Ik bestelde 4 verschillende bikini’s voor haar en er is er inmiddels eentje gearriveerd (’s avonds gaat S. de bikini testen onder de douche en hier hebben we nog ontzettend veel lol over samen) (ik kan hier verder niks over zeggen, maar wat is het leuk om een dochter te hebben). HAHAHA!

IMG_7068
Hier is de filmploeg al langs geweest. Ze hebben 5 uur lang m’n huis overgenomen en ik heb voor m’n gevoel 100 keer achter elkaar hetzelfde gezegd, maar het zit erop en het was LEUK! Nina moest even naar m’n ouders, want die heeft het niet zo op filmploegen en zou het hele filmpje verpest hebben met haar geblaf.

IMG_7070
Ja, kijk maar stoer, maar volgens mij heb je weer in de aarde zitten wroeten!

IMG_7073
Was een topdag en ik straal, maar ik ben KAPOT nu!

IMG_7075
We kijken naar de TV Kantine, maar we liggen om 22:00 al in bed.

Vorig jaar werd ik geinterviewd...

Vorig jaar werd ik geinterviewd…

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Paul schreef:

  Groots en meeslepend leven, eindelijk begrijp ik wat het is….. Ik sla geloof ik over.

 2. Irene schreef:

  Hahahaha en muhahaha. Geweldig.Dit.

  Wist ik veel hoe dat te doen, groots en meeslepend leven?

 3. Jan Folkersma schreef:

  Dat was vast de filmploeg van 24Kitchen hoewel ik je daar nog nooit over gehoord heb….BENIEUWD!

 4. Karen schreef:

  Spannend zeg! Ik ben benieuwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *