web analytics

2

ZAPPEN OP ZATERDAG

beginpaginatotaal

IMG_0347
Het is zaterdagochtend en ik had uit kunnen slapen, maar ja…

IMG_0349
De Volkskrant ligt op me te wachten! Dankzij Paul van www.metropaul.nl heb ik 2 weken gratis de Volkskrant! ZO FIJN! Niks lekkerder dan zaterdagochtend wakker worden met een kopje koffie en een krantje en…

IMG_0351
…een potje rugby??? Vriend N. is ook al vroeg wakker en een groot rugby-fan. Hij komt uit Nieuw Zeeland en vandaag staat er een belangrijke wedstrijd tussen Nieuw Zeeland en Australië op het programma.

IMG_0352
Ik snijd alvast de groenten voor een grote pan bolognesesaus (die daarna 8 uur blijft pruttelen op een laag vuurtje).

IMG_0355
Yep, ben ik erg content mee!

IMG_0357
Daarna bak ik eieren met spek voor 6 man.

IMG_0360
Nina pleegt wat belangrijke telefoontjes.

IMG_0365
Ik krijg nog een dikke kus van Scooby en dan gaan R. en N. weer richting huis. Nou doei! Tot snel!!!

IMG_0371
We kijken naar de intocht van Sinterklaas in Gouda. Ik vind hier heel veel van.

IMG_0373
En dan… dan is er taart! Ik ben over 2 dagen jarig en vriendinnetje Anoeschka komt 3 dagen logeren! En… ze heeft zelf de taart meegenomen! Het is een bananentaart met schuim en superlekker! Ik krijg ook cadeaus die ik helemaal vergeet op de foto te zetten.

IMG_0375
Bruce loopt nog steeds met z’n kap rond. Hij kijkt er ook heel zielig bij.

IMG_0380
Tijd voor spaghetti bolognese! Hmmmmm!

IMG_0384
En dan nog een rugby-wedstrijd. De mannen uit Nieuw Zeeland doen een heel imponerend dansje waar ik toch wel lichtelijk opgewonden van raak.


Kijk nou wat een machismo! Hmmmmm…

IMG_0389
Bruce ligt de hele avond bij vriend D. op schoot en wordt heerlijk gekriebeld. Vriend D. gaat uiteindelijk weer richting huis en wij gaan allemaal niet te laat naar bed. Morgen een drukke dag, want het opruimen van m’n atelier staat op het programma. EINDELIJK!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Bite Me schreef:

    Oh my…. ik denk dat ik wel een rugbyfan kan worden!

  2. Tech66.nl schreef:

    Leuk zo die foto manier van bloggen! Ga zo door xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *