web analytics

1

PLOG DONDERDAG 27 JUNI 2019


Nina had helemaal zelf een balletje gevonden tijdens het uitlaten en ze was er zo blij mee en zo trots op en we dachten; ach, een paar keer met het balletje gooien kan geen kwaad. Kon dus wel kwaad, want ze kreeg meteen weer last van haar achterpoot. Zielig en dus echt nooit meer doen en ons niet meer laten verleiden door die zielige ogen.


Zucht en steun. Dan sta je vroeg op om aan het werk te gaan, lekker stempelen, lekker verven, dan heb je de rest van de dag om lekker te koken. Er moet dus LOVE RITUAL BOX komen te staan, maar ja, als je met TUAL begint, dan moet je dus ALLE DOZEN op die plek weer opnieuw voorzien van witte verf (3 lagen), zodat je daarna BOX kan stempelen. Ja, dan ben je wel even chagrijnig en een paar uur verder.


Ha, leuk, een apotheek, lang niet gezien! Hadden we dinsdag nog wel zulk goed nieuws dat het met de infectie aan de ogen van m’n moeder de goede kant op gaat, kregen we vanmorgen weer nieuws dat m’n moeder jicht heeft. Ze kon gisteren al niet meer lopen op 1 voet, strompel de strompel, pijn, dokter, ziekenhuis en aan de Prednison. AU. GEDOE! KUT! ELLENDE.


Ik maak een pot chimmichurri en nog veel meer lekkere dingen, want ik krijg eters vanavond en ik word rustig van koken. Chimmichurri is on fleek. HEERLIJK.


Ik schilder ook nog eens 10 dozen in de zon.


Lekker snel droog.


Ja, Nien, bikiniproof hoor, maar als je er zo bij ligt, dan zie je er wel extra vadsig uit.


Kijk! Gelukt en trots! Volledige, complete, superlekkere Mexican BBQ! Nou ja, gewoon Mexicaanse tafel vol lekkere dingen en de BBQ aan om maiskolven te roosteren dus! HEERLIJK!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jan schreef:

    Oh jicht dat heb ik ook regelmatig. Ik kan het nog met een cocktail van paracetamol en diclofenac beteugelen, maar de pijn is soms verschrikkelijk. Tegen mij zeiden ze: niet zoveel rode wijn en bier drinken. Zeg dat maar tegen je moedertje :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *