web analytics

5

PLOG DONDERDAG 1 DECEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_3133
Dat werd tijd! Ik mocht eindelijk weer eens een GOED seksspeeltje testen (en ik had er ook weer zin in); de Fun Factory Tiger G5 Black Line… een hele mond vol ja…

img_3145
Ja, Sid, dan moet de oppaspuber haar kamerdeur maar dicht doen hè? Maar haar bed ligt zalig of niet?

img_3146
Ik laat Nina uit tussen de herfstbladeren.

img_3147
Quote van de dag! #kots

img_3149
Tijd voor… warme chocomel met slagroom, samen met de oppaspuber!

img_3150
En die oppaspuber heeft wel een sticker verdiend… of eigenlijk wel 100, want vandaag hebben we te horen gekregen dat ze een niveau hoger mag gaan doen! Volgend jaar doet ze helemaal officieel TL! WOEHOE! Superknap van haar! En ook iedereen in haar omgeving heeft trouwens 100 stickers verdiend, want sommige dingen gaan natuurlijk niet vanzelf.

img_3155
Nina heeft ook wel iets verdiend. Ze weet alleen nog niet wat. Ze slaapt er even een dagje over.

img_3156
Ik maak een pan kip-kerrie-kool en meteen een bak voor m’n ouders.

img_3172
Ik heb nog steeds overal jeuk en ga me douchen en daarna in pyjama op de bank. Het lijkt iets minder te worden, maar ja, dat denk ik steeds. Nina vindt zo’n pyjama-avond dikke prima.

img_3175
En dan krijg ik EINDELIJK het verlossende mailtje van Eva Desperado! Ik ga morgen een tatoeage door haar laten zetten, maar ik zou het ontwerp pas een dag van tevoren krijgen! Ik heb de afspraak met haar al een paar maanden staan, dus dit vergde nogal wat geduld van mij. En dat had ik niet! Ik wilde het weten! Ik had gestuurd; ‘een wasbeertje met bijvoorbeeld een hartje of een diamantje of iets anders gezelligs, een appeltje bijvoorbeeld’… en dit is ‘m geworden! Eigenlijk kon het ook niets anders dan een Betuws appeltje (met bloesem) worden! Met Monks natuurlijk. De oppaspuber en ik doen een high five! Allebei TOPnieuws gekregen vandaag.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. C.J. schreef:

  Sorry maar toen ik de foto van Nina zag dacht ik befteckel…

 2. C.J. schreef:

  En uiteraard helemaal top gedaan van de oppaspuber! (En omgeving!)

 3. Marjan schreef:

  De tekening is prachtig. Vooral de ogen van Monks….. die zeggen zoveel… veel meer dan woorden kunnen.

  XX

 4. Esther schreef:

  Goed zeg, van je oppaspuber!

 5. Ingrid schreef:

  Applaus voor de oppaspuber. Iedereen trots!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *