web analytics

1

ADHD-ERIG VRIJDAGJE

middengelukt1

IMG_8935
Dit zijn geen prettige dingen om te constateren op een vrijdagochtend. De puber heeft haar brood niet op.

IMG_8937
Ik heb te weinig tijd om hier met haar over te praten, want ze moet op tijd naar school. En ik moet met m’n ouders naar de LIDL en de Turkse supermarkt!

IMG_8938
Auto weer vol geladen voor de hele week!

IMG_8940
Ik had nog niet eens mijn prachtige mini-kerstboompje laten zien!

IMG_8944
Kijk! Met alle vilten beestjes van m’n moeder! PRACHTIG of niet?!!!

IMG_8950
Ik verbouw deze dromenvanger, want hij hangt al een tijdje in de shop en mijn stijl verandert eigenlijk per maand (hij is nu voller en met edelsteen). Kijk; zo zag deze Fabulous Fire er eerst uit. En hij is nu 59,- (ja, kerstkoopje), maar ik moet het allemaal nog aanpassen in de shop (ik doe iets teveel dingen door elkaar de laatste tijd). Ik ben dus eigenlijk de rest van de dag met 20 dingen tegelijk bezig, maar maak niks af.

IMG_8951
Ik maak een couscoussalade.

IMG_8956
En hang de rest van de avond op de bank.

 

Vorig jaar zat ik in m'n Helweek dag 4...

Vorig jaar zat ik in m’n Helweek dag 4…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Zulke mooie vilten hangers verdienen een eigen kerstboom, waarin ze volledig kunnen shinen! Gaaf hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *