web analytics

3

TIJGERS, POESJES EN PLOESJES

beginpaginatotaal

IMG_4554
En dan is er koffie!!! We waren er alweer om 7:00 uit en wilden eigenlijk even snel het huis opruimen, stofzuigen, dweilen, maar het leek ons (nou ja, vooral J.) nogal asociaal naar de buren toe om al zo vroeg zoveel herrie te gaan maken. Dus… eerst koffie en een ontbijt.

IMG_4556
Dit is niet het ontbijt, maar dit is voor de oren van Nina. Ze heeft last van oormijt en als het goed is straks niet meer.

IMG_4558
Lekker verhaal, zo op de vroege zondagmorgen hè, Bruce?

IMG_4560
Nog zo’n lekker klusje voor de zondagochtend.

IMG_4561
Ik word vanaf het toilet gadegeslagen door Jesus Christus himself.

IMG_4563
Yep, it’s him.

IMG_4567
Frank voelt zich Jesus Christus himself, want die kon over water lopen en Frank kan in de regen liggen, want hij heeft een waterafstotende vacht. Denkt-ie.

IMG_4565
Nien, bewaak jij deze PloesiePoesie maar even, ik ga ‘m straks in elkaar zetten.

IMG_4570
Pffff, zo’n zwembad is een stuk leuker met pubermeisjes erin en mijn tuin is een stuk leuker zonder dat zwembad. Hij staat me in de weg en zo kan ik toch niet bij m’n moestuin!!

IMG_4572
Er komen weer wat bol-courgettes aan, maar ik heb last van een naaktslakken-plaag (ondanks dat ik korrels heb gestrooid).

IMG_4574
We kijken nog maar een aflevering van Masters of Sex.

IMG_4577
Wat kan die hond zielig kijken!

IMG_4580
Oh, hier heeft ze het alweer voor elkaar. Bij de baas op schoot. Sort of.

IMG_4582
SHINE! SHINE! SHINE! Gestofzuigd en gedweild.

IMG_4584
En ondertussen is deze PloesiePoesie ook af (ik ben er 4 uur mee bezig geweest en moet weer even wat eelt gaan kweken op m’n vingers).

IMG_4586
Hé! Wat is dat! Cadeaus!! Ik krijg een tas met een hysterische glittertijger en de echtgenoot krijgt een T-shirt met een stoere tijger. Kunnen we mooi matching over straat. GAAF! We kregen de cadeaus van de moeder van J. en haar man!

IMG_4593
Van deze man dus. Kater Frank is helemaal verliefd op ‘m.

IMG_4596
Nina is verliefd op iedereen met een koekje.

IMG_4603
Kater Frank blijft in de weg lopen tijdens het klaverjassen. Lief, maar lastig.

IMG_4609
Hé Piet, jij ook hier? Yep, hij eet ook mee en hij heeft Riet uiteraard ook meegenomen.

IMG_4612
Ik maak m’n potje even af en daarna neemt m’n vader m’n plek in. Dan kan ik mooi aan het eten beginnen.

IMG_4620
Boeuf bourguignon dus, die had ik gisteren al af, maar ja, er moesten aardappels geschild, snijboontjes gekookt. Hmmmmm!!!!

IMG_4625
Ja, Nien, jij bent lief. Heel lief. Allebei de ouders krijgen na het toetje nog een bak met boeuf bourguignon mee naar huis, want ik heb nog steeds geen ruimte in de diepvries. Nou, doehoei!!! Tot snel! Kusje!!!!

IMG_4629
J. en ik doen een poging Zomergasten, maar vinden er niet heel veel aan. Dan nog maar een aflevering Masters of Sex! Sid Vicious vindt dat hij vandaag niet genoeg aandacht heeft gekregen en gaat voor het beeld liggen. We zijn allebei te lui om ‘m weg te sturen en de serie is prima te volgen met Sid in beeld.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Angelique schreef:

    Last van (naakt)slakken? Bier! Gewoon het goedkoopste bier dat ze hebben in een bakje (dat je NOOIT meer wilt gebruiken, van de Chinees ofzo) halfvol schenken en in de moestuin zetten. De slakken zijn gek op bier, gaan drinken en verzuipen, veel effectiever dat korrels.

  2. Angelique schreef:

    DAN natuurlijk, goh de t zit niet eens in de buurt van de n, hoe maak ik die fout? :D

  3. Marjan schreef:

    Naaktslakken… brrrrrr zo gatver vind ik die…… Gaaf die glittertijgertas…. jij en de echtgenoot ook matching, maar dan op jullie eigen manier, gaaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *