web analytics

2

EEN SCHAAP, SUPERNATURAL & SAOTO

beginpaginatotaal

IMG_2200
Ha! Ik ben om 6:00 meteen uit bed gegaan! Want… nieuwe week, nieuwe kansen, nieuwe ronden en gewoon wakker!! Ik houd hier een T-shirt in mijn handen, maar waarom?

IMG_2205
Om te gaan rennen! Ik ben er gisteren achter gekomen dat ik eh, nou ja, eh, nogal wat ben aangekomen de laatste maanden en dat interesseert me eigenlijk niet zoveel, maar ik pas een aantal van m’n jurkjes niet meer en dan bedoel ik vooral de jurkjes met een rits. De jurkjes met stretch passen gelukkig nog wel, HAHA!

IMG_2204
Ik ren samen met Evy en Nina.

IMG_2215
Ons huis ligt er lekker bij, zo met die opkomende zon.

IMG_2216
Ja, ik weet dat het slecht is om de eendjes te voeren, maar kijk nou hoe gezellig! Ze komen elke ochtend even buurten en kater Frank ligt op een tuinstoel en vindt de eenden net zo gezellig als ik.

IMG_2221
Mijn aangeklede beest van de dag kom ik tegen in een oude LINDA. Die lees ik met een kopje koffie.

IMG_2224
Nee, niet dit kopje koffie. Dit is een kopje koffie bij m’n ouders, maar die hebben dezelfde PIP-kopjes als wij. Ik ga m’n ouders helpen met wat administratieve dingetjes.

IMG_2225
Hipster-muismat van m’n moeder.

IMG_2226
M’n ouders hebben nieuwe hipster-smart-telefoons en nemen een abonnement bij Simpel. Gaat ook daadwerkelijk heel simpel.

IMG_2227
Ik help m’n vader bij het aanvragen van een WIA-uitkering. Wat een toestand en een gedoe. Alle papieren weer doornemen, lezen, bij elkaar zoeken. Alles komt weer boven. Al het drama, alle leugens. Ik lees ergens het zinnetje ‘uit coulance is Dhr. van den Heuvel niet ontslagen’ en wordt weer witheet. Wat nou ‘uit coulance’? Jullie hebben m’n vader voor een ontslag proberen te laten tekenen, terwijl zijn vrouw op de Intensive Care lag! Wat nou coulance! Donder op. Oh, nu ik deze plog maak word ik alweer boos. Niet doen. Rustig blijven, alle papieren bij elkaar zoeken en ook alle correspondentie die ik naar Spoor 1-coaches, Spoor 2-coaches en de bedrijfsarts heb geschreven bijvoegen. Ik kan zo ontzettend niet tegen onrechtvaardigheid.

IMG_2234
Na 2,5 uur ben ik weer thuis. Tijd voor een ontbijtje. Geroosterd brood met ehm, wat is het eigenlijk? M’n vader nam het mee van de visboer. Zure haring in een sausje. Voelt heel erg light.

IMG_2235
Het voordeel van ZZP-er zijn is dat ik mijn eigen tijd kan indelen. Het nadeel van ZZP-er zijn is dat ik af en toe heel erg moeilijk schakel tussen al m’n bezigheden. Van een WIA-aanvraag naar een tekstje over een aardbei anaalplug, sja. Het gaat me vandaag eigenlijk erg goed af en ik schrijf diverse teksten achter elkaar. I’m on a rolllllll.

IMG_2238
Ik schrijf een review over de Je Joue Fifi en dit is, ik lieg het niet, misschien wel de beste rabbit-vibrator die ik in mijn collectie heb.

IMG_2240
Het is ongelooflijk, maar dochter S. is ook wakker geworden rond een uurtje of 13:00. Ze heeft voorjaarsvakantie en blijft de hele week bij ons. Kan ze me mooi helpen tillen bij de supermarkt.

IMG_2242
Nina doet hier een ijsje na terwijl ze wacht.

IMG_2246
Lunch met linzensoep en weer verder aan het werk.

IMG_2266
Dochter S. ligt de rest van de dag tussen Nina en Frank.

IMG_2280
Frank en Nina zijn al afgehaakt, maar dochter S. kijkt nog steeds naar ‘Supernatural’.

IMG_2281
De hoofdrolspelers lijken op Nick…

IMG_2282
…en Simon.

IMG_2284
HAAT!

IMG_2288
De verkering en S. scheppen op… maar… wat is het?

IMG_2294
Saoto-soep! Dit is een grote favoriet in ons huishouden!!!

foto 1
Maandag is sowieso altijd een topdag in ons huishouden, want dan komen de folders! Het zijn nog steeds Italiaanse weken bij de LIDL en van deze pastaatjes moeten we er nog een paar halen.

foto 2
OMG! Er is ook een speciale IKEA-tuin-folder binnen gekomen. Ik wil nu dit ding om plantjes mee tegen de muur te zetten. Ik wil sowieso plantjes gaan planten. Lente-kriebels.

foto 3
Hier bespreken Nina en ik hoe we de verkering zover krijgen om binnenkort weer naar de IKEA te gaan en meteen op de terugweg 200 liter potgrond mee te nemen.

foto 4
Van vriendin A. krijg ik nog een aangeklede teckel doorgestuurd. HAHAHA! Lots-a-Lots-a-Leggggggs!!! Morgen ga ik met dochter S. naar Almere. Naar de Primark. We hebben er allebei veel zin in en ik hoop dat ik haar om 7:00 wakker krijg, want ik wil graag vroeg op pad!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Gerda schreef:

    Nou succes bij de Primark. Ik heb al vele drama’s voorbij zien komen… Druk!!! Love de tekkel X

  2. Gerda schreef:

    Oh, en graag recept soep op culunair.nl? Please? :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *