web analytics

3

EEN DAG VOL VERRASSINGEN

beginpaginatotaal

IMG_4728
Ja, het wordt zo’n dag. Beetje hangen, beetje loungen.

IMG_4729
Dit is groot nieuws in Tiel. Bij ons in de tuin zitten heel veel vlinders (we hebben dan ook een vlinderstruik en die vind ik zo gaaf dat ik er nog wel een paar bij wil). Ik heb (volgens mij dan, want ik ben geen lepidopteroloog) wel vaker Kleine Vosjes in m’n tuin gehad. Net als Dagpauwogen, Citroentjes, Icarusblauwtjes en Koolwitjes (en nee, die namen hoefde ik niet te Google-en, vroeger heb ik goed opgelet bij biologie).

IMG_4730
Thank God! M’n nieuwe ABN-Amro-pasje is gearriveerd.

IMG_4731
En ik krijg een kaart van Darja (lezeres van toch wel het eerste uur, althans, sowieso heel lang) en in het bezit van meerdere PloesiePoesies (en haar dochter heeft ook een paar Ploesie-T-shirts). LIEF!

IMG_4734
Bruce, wat wil je? Erin? Eruit? Erin? Eruit?

IMG_4735
Oppasmeisje M. is inmiddels gearriveerd en wij gaan… koekjes bakken! Maar eerst even naar de Emté om nog wat boodschappen te halen.

IMG_4736
We maken ook panna cotta met yoghurt, maar omdat we zo geconcentreerd bezig zijn vergeet ik foto’s te maken.

IMG_4737
Er was ook post voor M. van m’n vriendinnetje K. gekomen vorige week! Deze barefoot sandals! M. heeft vorige week zelf de kleuren uit mogen zoeken en ze is er heel blij mee.

IMG_4739
Alles ook heel mooi ingepakt.

IMG_4746
Staat je goed M.! Nina wil nu ook barepaw sandals.

IMG_4750
Terwijl het deeg voor de koekjes in de koelkast ligt kijken we naar Snog, Marry, Avoid. Dit is een jongen met teveel zelfbruiner, nepwimpers, botox en nephaar.

IMG_4753
Nee, niet Nina’s cup of tea.

IMG_4754
OMG! Verrassing!!!!!! Maar je bent nog steeds niet Nina’s cup of tea.

IMG_4757
De koekjes gaan de oven in. Helaas geen foto van het eindresultaat, want heel misschien hebben we er wel heel veel opgegeten.

IMG_4758
Dit zijn verrassingsbroodjes. Maar wat zit erin dan? Ja, dat is dus een verrassing! M. heeft meegeholpen met het maken van de broodjes. Teamwork!

IMG_4759
M. maakt nog ook een heel ingenieus stukje loom voor me. Heel gaaf geworden, met een regenboog en een kronkel.

IMG_4760
Ook nog een Top Model inkleuren terwijl de verrassingsbroodjes in de oven staan.

IMG_4761
OMG! Heerlijk! Heerlijk!

IMG_4763
Ja, maar echt!

IMG_4767
Nee, Nina, nee. Jij mag niet weten wat de verrassing is. Sorry. Okay, okay, het is dus witbrood met daarin gehakt met paprika, prei en kruiden. HEERLIJK! Dit recept maakte m’n moeder volgens mij 30 jaar geleden al. Maar je krijgt niks, Nien.

IMG_4768
Waarom worden mijn tomaten niet rood? Sommige tomaten beginnen al te rotten, anderen zijn nog groot en groen en ik snap er niks van. Op internet lees ik dat het komt omdat tomaten niet van teveel regen houden. Lekker dan.

10615731_680491012043023_1473675846_n
YEAH! PloesiePoesie Els is gearriveerd bij Els! Ik ben een groot fan van het plog van Matijn en dan vooral van zijn poes Els (met 3 poten). Als verrassing heb ik Els ver-ploesiepoest. Els is er heel blij mee laat ze me via een fotosessie weten. Megagave foto dit! Els is meteen gepromoveerd tot promoploesie!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Veronique schreef:

  Wauw, Els lijkt sprekend, mag met recht je promoploesie zijn! Lief van Matijn om een foto door te sturen, love his plog also. Van groene tomaten schijn je trouwens een aparte maar lekkere confiture te kunnen maken, kijk eens op het blog van Ditjes en Datjes, alles tóch beter dan het in de kliko te moeten gooien na al die moeite? Ha, ha, barepaw sandals voor Nina, denk niet dat ze een lang leven beschoren zullen zijn, maar voor een hysterische foto……….scoren!!!!

  Gr. Veronique.

 2. Ellen schreef:

  goed bezig meisjes

 3. Marjan schreef:

  Els lijkt sprekend op zichzelf! Mooi hoor.

  Sorry Luna, ik heb nul komma nul verstand van moestuinieren, laat staan dat ik je kan tippen over groen-blijvende-tomaten… (anders dan, verf ze gewoon rood)

  Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *