web analytics

4

PLOG MAANDAG 6 FEBRUARI 2017


Zo! Het is afgelopen met m’n eigen gezeur en gezeik (for now)! Ik ga knallen en proberen met door niks en niemand uit het veld te laten slaan. Niks niet te lang klikkerdeklikken op Facebook, door m’n eigen plogs, door m’n eigen foto’s of door m’n eigen mentale flipperkast. Voorwaarts. Brood smeren!


En dan… rennen! Om 7:00.


Ik kijk hier ietwat moeilijk, maar ik heb ’t toch maar gewoon weer gedaan.


Het bewijs!


En vooral dit is het bewijs! Ja, okay, ik sta er natuurlijk wel precies goed met hand-op-heup voor, I know, maar nog steeds 69,6 kilo, dus nog steeds bijna 15 kilo afgevallen en dat wil ik graag zo houden. Dat gele ding is dus de banaan waar m’n sleutels en iPhone in gaan tijdens het rennen.


Ik was vorige week te horen bij FunX Radio! Stukje kun je terug luisteren: HIER.


Ik had een nogal lange TODO-lijst vandaag en heb ‘m bijna helemaal af kunnen vinken (maar wel nog wat extra ADHD-TODO-acties, dus die kun je dan weer tegen elkaar afstrepen, dus eigenlijk gewoon ‘m’n hele lijst af).


Deze hele dag en mijn enorm positieve vibe en mijn hernieuwde energie wordt mede mogelijk gemaakt door dit liedje van Florence + The Machine! Vorige week kon je me nog jankend onder de tafel vandaan halen (almost) bij sommige liedjes, nu kan ik van dit liedje wel janken van geluk. Ja, zo makkelijk kan het gaan. Toch een beetje bipolair Luun? A total fruit basket, ben ik!

Here I am, a rabbit-hearted girl
Frozen in the headlights
It seems I’ve made the final sacrifice

This is a gift, it comes with a price
Who is the lamb and who is the knife?
Midas is king and he holds me so tight
And turns me to gold in the sunlight

I must become a lion-hearted girl
Ready for a fight
Before I make the final sacrifice


En zelfs van deze rekening van de BSR (Belasting Samenwerking Rivierenland) raak ik niet in disbalans. Nou, een beetje dan… vuile, vuile, vuile klootzakken met je 634,40 euro voor een 1-persoonshuishouden met hond!!!!! STERF!


Gelukkig heb ik genoeg seksspeeltjes om lekker agressief van me af te slaan. Deze van metaal komt vast lekker aan bij zo’n mannetje van de BSR! Oh, die doet ook alleen maar z’n werk, okay, okay, ik hou van IEDEREEN!


Ik pas m’n bio aan en schrijf er meteen een stukje over: NOU, DIT IS ‘M NOU.


Verder heb ik nog een licht-agressief moment op Twitter. Een of andere eikel heeft een belachelijk stuk geschreven over seks waarbij een vrouw bovenop zit en daar klaagt hij dan over en oooooh, het is me allemaal de link naar het artikel toe niet waard. Maar het zet me wel aan het denken over mijn ‘rol’ in het leven, want ik heb en wil geen kinderen, maar ik heb wel belangrijke dingen door te geven, zeker als het over seksualiteit gaat. En dat doe ik natuurlijk al wel op Climaximaal.nl, maar zeker nog niet volledig op de manier die ik zou willen en kunnen. Jonge meisjes (en jongens trouwens ook) worden door ‘de huidige media’ hartstikke onzeker gemaakt over (hun) seksualiteit en hun lichaam (en dat van ‘de ander’) en dat vind ik gewoon écht een kwalijke zaak. Tijd voor een wat eerlijker geluid! Je lichaam is Goddommes een pretpark, geniet ervan, hoe je er ook uitziet, laat je schaamhaar en okselhaar staan! Je hoeft niet af te vallen, je bent perfect zoals je bent! Laat je gaan, de hele straat moet je horen genieten. En seks is niet iets steriels, seks is vies en het is de bedoeling dat je spuug op de ramen belandt en het sperma in de lakens en over je lichaam gesmeerd en lik het van elkaar af!!! Okay, en dit dan een beetje in een wat toegankelijker sausje gegoten voor meisjes van een jaar of 13. Tijd voor een bordje pasta naast de computer.


En dan in een hele diepe slaap vallen tegen deze knappe, dikke hond aan. Die ook perfect is zoals ze is. Elk haartje precies goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ik vond dat radio-interview een beetje rommelig. Ze hadden het niet echt voorbereid? Dergelijke onderwerpen worden toch maar zelden serieus en volwassen behandeld door de media. Of is dat om de jeugd bij de les te houden en ben ik te oud? Altijd maar diezelfde grapjes, altijd geschokte reacties alsof de programmamakers zelf niet tot diep in de nacht naar porno liggen te staren.

  • Luna schreef:

   Daar heb je gelijk in… maar ach, een beetje geinen, dat mag best (het is jongeren-radio)… en ik ga mee met de flow die de presentatoren hebben… ik kan heeeeeel serieus over toys praten, maar het blijft een ingewikkeld onderwerp… “Ooooh, test jij toys.” GEIL! Eh… nou, het is voornamelijk schrijven… ach, zucht…

 2. Ingrid schreef:

  Wat een heerlijk lekkere maandag blog.
  Lekker gelopen en met een goed gevoel van je af geschreven. En samen slapen met de onwaarschijnlijke beauty Nina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *