web analytics

4

PLOG DINSDAG 7 FEBRUARI 2017


Ik ga deze dinsdag weer lekker door met het afvinken van m’n TODO-lijstje! Ik schrijf een nogal lyrische review over deze Deliciously Deep-dildo.


Ik heb een nieuwe verslaving; rijstwafels met kaas. En er dan niet eentje of twee, maar het hele pak rijstwafels. Ik sport tegenwoordig, dus het mag.


Het enige nadeel van die metalen seksspeeltjes is dat ze dus hartstikke koud zijn en dat je ze van tevoren eerst even moet opwarmen. Nu kun je dat gewoon in je handen doen (of beter nog; laten doen), maar ik kom er een speciaal tasje voor tegen. Duur tasje, dat wel, maar hé, ik ben toytester, dus wie weet sturen ze mij wel een exemplaar op om te testen!


Ja, ik ben dus toytester. Er arriveren nog meer speeltjes. Zucht. Nee hoor, ik ben juist heel blij dat ik mezelf weer hervonden heb! Goed bezig!


Dromenvanger-opdracht tussendoor!


En deze verloot ik bij 500 likes op m’n Facebook-pagina (die heb ik inmiddels, maar extra likes zijn altijd leuk en ik ga er weer eentje verloten bij de 550): www.facebook.com/maaneschijn.


Leuk hoor een hond als het regent.


Ik krijg een Appje van het baasje van Nanna, de bulldog-BFF van Nina. En nu niet denken dat haar baasje ’s ochtends even bij me binnen komt wippen. Nee, ik laat Nina dus regelmatig in m’n pyjama uit. Ik heb hele mooie pyjama’s.


De Luna-fluisteraar komt langs. Om boerenkool met worst te eten.


En om even een kijkje achter de schermen van al m’n sites te nemen (het is een nerd) (sort of). Er moeten een aantal dingen veranderd worden, DNS, server, dingen, https, nerd-stuff. Hartstikke interessant allemaal, maar kom, we gaan naar bed. Veel leuker.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Simone schreef:

  Rijstwafels met kaas……ver-ruk-ke-lijk! Voor de afwisseling….rijstwafels met appelstroop en kaas…..amazing!!!

 2. Joop schreef:

  https schijnt verplicht te zijn als je een webwinkel hebt. Las ik op de site van mijn provider.

 3. C.J. schreef:

  Laat je nerd eens naar Let’s Encrypt kijken.

 4. Marjan schreef:

  Naar bed is idd veel leuker….. veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *