web analytics

3

PLOG WOENSDAG 8 FEBRUARI 2017


En… daar gaan we weer!


Deze ochtend maakte ik mijn ‘victory round’! Je moet doelen stellen en 1 van m’n doelen was om vanaf m’n huis naar het rugbyveld in Tiel te rennen en dan een rondje om het veld te kunnen. CHECK! Dikke, dikke check! En tijdens dat rondje heb ik alles van me afgeschreeuwd. Ik heb scheldwoorden gebruikt die ik nooit in het echt zou zeggen en het was zalig! ZALIG! Daarna heb ik op het veld getuft, een minuutje gejankt en daarna ben ik KEIHARD lachend naar huis verder gerend. Ik voel me verlicht!


Up your ass!


Deze dame doet een bankdagje.


Ach, net een konijntje toch zo? Nijnaatje, grapte iemand op Instagram al.


Ik krijg ontzettend leuke post van Erica! Echt ontzettend lief en leuk! <3


De oppaspuber is gearriveerd en we hebben ons werkelijk kapot gelachen tijdens het overhoren van haar biologie. Ik voelde me zelf ook weer helemaal puber! Echt fantastisch. “Je gaat daar toch geen foto van maken?”, gilde ze. Jawel. Ik wil nooit vergeten dat we allebei onder de tafel lagen van het lachen. Uiteraard ook hééééél serieus de boel daarna overhoord. Ze kende alles. Inclusief Duits en Economie. Goed bezig hoor, oppaspuber!


Hé, een pannetje soep! Yep! Ik heb even tussendoor een pan Spaanse bonensoep in elkaar gedraaid en die is ZO lekker en ik maakte 4 liter (is m’n lunch voor een paar dagen) (diepvries)! Ik belde of m’n vader even langskwam met een leeg pannetje. Hebben zij ook meteen een goed-gevulde soep voor morgen.


Maar… de oppaspuber en ik eten iets heel anders! En zij moet koken, ze komt er nu niet meer onderuit. Superschattig om te zien dat zij eerst alles klaar zet voordat ze begint met koken. Ik wil dan eigenlijk me er meteen mee bemoeien dat ze best al dit of dat kan doen, maar ik moet me er niet teveel mee bemoeien en alleen bijsturen als het nodig is. En dat bijsturen is zeker nog nodig, maar ze kan al heel veel zelf en dit was een niet-heel-makkelijk recept van Jamie Oliver!


Goed bezig! In je pyjama (net gedoucht met Lush).


Kijk nou toch. Instagram-waardige foto eigenlijk! Het was zalig! En het recept vond ik: HIER.


Terwijl de puber op zoek gaat naar een film om ’s avonds te kijken doe ik een fotosessie met de knapste hond van Tiel.


Bij nader inzien is ze toch misschien niet zo heel knap.


Kom maar even op m’n schouder hangen, want die informatie komt hard aan, ik snap het.


Zo ben je wel weer heel knap. Echt hoor! En sexy!


Ik meen dit! Ik voel heel veel liefde voor die hond!


EINDELIJK! De puber heeft een film gevonden naar haar smaak. Want het moet tegenwoordig romantisch, maar dan wel met mensen van deze tijd en niet met mensen van mijn tijd, waarmee ze dus bedoelt dat ik oud ben. BEDANKT JOH!


Nou, dit is ‘m geworden. Een niet-echt-noemenswaardige film, maar… wel met liefde en vooral een happy end! Ik hou ervan! Ze krijgen elkaar en dat is altijd fijn. Inclusief zoenen op het einde.


De oppaspuber gaat naar bed en ik ga achter m’n pc om m’n plogs van gisteren en vandaag even bij te werken. Tijdens zo’n fotosessie met Nina maak ik wel 100 foto’s en het is nogal een opgave om dan de mooiste te kiezen. Want op elke foto staat ze PRACHTIG!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Ingrid schreef:

  “HET” rugbyveld…..vreselijk goed bezig.
  Oh Nina. wat een fijne hond is het toch. Look a likes op sommige foto’s. Erg grappig.

 2. Marjan schreef:

  Tuurlijk…. heel erg prachtig… je bent niet zomaar de KNAPSTE hond van Tiel….

 3. Hans schreef:

  Goedemorgen Luna
  Nou jij had nog eens een productieve dag
  Die van mij was minder hoor
  ’s ochtends heb ik wat opinie onderzoek gedaan in Leiden
  En ’s middags ben ik in bad gegaan en heb ik de Penisring Perfect Fit Cock Armour Buzz besteld en die wordt vandaag bezirgt
  Xxxxcjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *