web analytics

3

VAN BOER BERTIE NAAR EEN KWARTJE MET HENNA

middengelukt1

IMG_5145
Hier doe ik boer Bertie na. Om 7:00 ’s ochtends.

IMG_5148
Kijk! Echt! Met de jas en de laarzen van J. word ik door niemand herkend! Sexy hè?

IMG_5150
Op de plek waar ik Nina altijd uitlaat is een hoop vuil gedumpt.

IMG_5151
Erg hoor. Ik hoor van het baasje van Nanna (de BFF van Nina) dat de wijkagent er al vanaf weet.

IMG_5152
Het is de hoogste tijd om m’n haar weer eens te verven en ik heb besloten om het NOOIT meer met die chemische troep te doen. Het is me te vaak gebeurd dat ze mijn kleur tijdelijk niet meer hadden of dat-ie voor altijd uit het assortiment is. En, het allerergste, m’n haar begint af te breken.

IMG_5154
Tijd voor henna dus.

IMG_5155
Heel sexy!

IMG_5159
Terwijl ik een henna-modderkoek van 2 kilo op m’n hoofd heb ga ik aan het werk. Schrijven, schrijven, schrijven.

IMG_5163
Oh, en ondertussen maak ik kater Midas af. Ik had op Facebook gelezen dat de kater van mijn Tielse vriendinnetje van vroeger (we kennen elkaar al meer dan 25 jaar, OMG!!!) was overleden. Dus als troost heb ik deze PloesiePoesie voor haar gemaakt. Meow.

IMG_5168
Ik heb intussen (na 4 uur) m’n haar uitgespoeld en ik ben HEEL BLIJ! Nooit meer iets anders dan henna! Nooit meer! Het is dan wel niet zo knalrood, maar wel lekker fluffy en gezond! Ik zet ook m’n review van m’n 210ste sekstoy online: LELO SIRI 2 (ja, ik heb er veeeeeel meer getest voor de FOXY vroeger, maar dit is nummer 210 online).

IMG_5174
Ja, ik ben blij!

IMG_5189
Zo blij dat ik meteen een lentejurkje aantrek! Boer Bertie zou er jaloers op zijn!

IMG_5190
Ik voel me meteen weer een kwartje in plaats van een dubbeltje.

IMG_5191
Weer een paar uurtjes verder! Heel braaf aan het kleuren.

IMG_5192
Hé, en ook oppaspuber M. is braaf aan het kleuren!

IMG_5194
Wat een werk hè, Nien?

IMG_5199
We eten spaghetti met deze geweldige pasta. Het is dan wel geen linksdraaiende, volkoren speltmacaroni, maar ik heb de spaghettisaus wel helemaal zelfgemaakt met tomaten en, en, en… ik zit me hier te verdedigen, want ik kreeg onlangs een reactie op een plog of het misschien niet handig was om op m’n voedingspatroon te gaan letten, want het zag er allemaal nogal zorgwekkend uit wat ik naar binnen werkte en vooral de foto van de knakworsten en de zuurkool-loempia’s was goor… Ehm! I’m fine, thanks!

IMG_5203
M’n vader belt dat ik NUNUNUNU naar buiten moet lopen omdat de spreeuwen nu ook boven ons huis gaan vliegen. AWESOME! Het zijn er meer dan vorige week en ze zwermen nu van het huis van m’n ouders richting ons huis en weer terug. Prachtig gezicht.

IMG_5205
Ik strijk en vouw dan nu eindelijk de was weg (3 manden vol, kuch). Ongelooflijk dat oppaspuber M. de grootste stapel was heeft, hahaha! Maar misschien komt het ook omdat J. en ik vaak schone kleren uit de wasmand vissen zonder dat die gestreken is. Scheelt vouw- en strijkwerk.

IMG_5209
Kijk eens; een hartstikke gezond kaasplankje voor het slapen gaan. Niks goors aan.

Vorig jaar ging ik met dochter S. naar de Primark...

Vorig jaar ging ik met dochter S. naar de Primark…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Ri schreef:

  Ja, ja, ja. Als iedereen zich nou even met z’n eigen eetpatroon bezig zou houden, dan zou de wereld een stuk vriendelijker zijn.

  Jouw liefde voor het Delicieux-assortiment deel ik trouwens. Wordt erg blij van de nieuwe dingetjes die ze dan hebben.

 2. Caitlen schreef:

  Uhmm..jouw blog, jouw gewoontes toch? Die zuurkool loempia’s zagen er geweldig uit! Die gaan absoluut volgende winter bij een kampvuurtje verorberd worden. Gluhwijntje erbij

 3. patchwork schreef:

  Nu je henna gebruikt kun je niet eens meer terug! Ik moest ooit om representatieve redenen mijn kleurhutsekluts even egaal maken, rende 5 minuten voor sluitingstijd een drogist binnen en kreeg van hem verfje ´geen probleem´ , maar mooi dat ik de volgende ochtend ineens een GROENE hutsekluts had, als verweerd koper!!! Door de chemie dus…Was ook mooi, daar niet van, maar niet de bedoeling bij die klus :-(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *