web analytics

1

WOSIE PWOPE, EEN BLOGPLANNER & SPRUITJES

middengelukt1

IMG_5127
Daar gaan we Nien! Even een extra groot rondje en even een kopje koffie bij Piet en Riet! Oh, en misschien ook wel een koekje voor jou dan.

IMG_5128
Hilarisch! M’n ouders zitten Pwegnant in Heels met Wosie Pwope te kijken op TLC. En Wosie Pwope heeft een nogal homoseksuele stylist in een bh met waaier en zonnebril. M’n vader: “Als je dan toch homo bent, dan val je toch niet op zoiets? Dan val je toch gewoon op een man of niet?” HAHAHAHA!

IMG_5129
Kater Frank laat eenmaal thuis weer weten dat ik moet gaan strijken en vouwen.

IMG_5130
En dit bordje laat weten dat alles uiteindelijk goed komt.

IMG_5131
De nieuwste Flow is binnen! Altijd leuk, al staat er eigenlijk elke keer hetzelfde in, maar dan net even anders. Wel met leuke foto’s en spreuken, dat dan weer wel.

IMG_5132
Ik doe even een soort Droste-effect met 1 van de pagina’s in de Flow.

IMG_5133
En! Ik bestel dé Blogplanner van Nederland! Hij is van www.blogaholic.nl en hij is helemaal fantastisch! En ik word niet gesponsord, maar je vindt ‘m hier: www.blogaholic.nl/blogplanners. Het is een document van 107 pagina’s (plus nog wat extra’s)! WOW!

IMG_5135
Deze vibrator is ook WOW! De linker is de LELO Siri 2 en die kon ik mooi vergelijken met de LELO Siri 1, want die had ik ook nog.

IMG_5138
Ik print de blogplanner uit! Nogmaals; WOW! Wat HANDIG!

IMG_5140
We eten maar weer spruitjesstamppot, gewoon omdat we dat allebei superlekker vinden en er op maandag en dinsdag nooit pubers in huis zijn (want die lusten het dus niet).

IMG_5142
Frank vindt dat ik meer aandacht geef aan m’n moestuin dan aan hem en gaat pontificaal op een plastic moestuinbak zitten.

IMG_5144
Sorry Frank! Maar ik zit helemaal in de moestuin! Al begin ik een hard hoofd te krijgen in de moestuintjes van de AH. Ik heb ze bijna allemaal (behalve bieslook en dille) en ze doen allemaal een poging tot groeien, maar het vlot nog niet. De zaadjes die ik zelf heb geplant (van de LIDL) doen het stukken beter.

Vorig jaar ging ik ook naar m'n ouders en had ik ook al zulke moestuinkriebels!

Vorig jaar ging ik ook naar m’n ouders en had ik ook al zulke moestuinkriebels!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Laura schreef:

    *bloos* thanks voor je enthousiasme & free publicity! Hoop dat je veel aan de blogplanner zult hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *