web analytics

3

EEN KUTBERICHT, KIP SIAM & EEN WIJNTJE

middengelukt1

IMG_5106
Ik sta om 9:00 sharp al bij m’n boekhouder voor de deur. Het is een superlieve man, maar ik ben echt een beetje bang van ‘m. Nou ja, ook niet van hem, maar van de hele boekhouding-, administratie-, geld- en belastingtoestanden! Pffffff! Ik lever met knikkende knietjes m’n administratie van 2013 in (ja, dat is een jaar te laat, maar ik had uitstelling tot mei 2015). De boekhouder kijkt wat, checkt wat en zegt dat het allemaal goed gaat komen. Er gaan geen gekke, onverwachte dingen gebeuren. Okay, mooi, nou doei, tot snel dan maar, dan doe ik meteen m’n administratie van 2014 erachteraan en dan is het klaar en dan kan ik in een hoekje gaan janken. Ik HAAT dit soort dingen. En het is me nog nooit gebeurd dat ik ineens heel veel geld terugkreeg zodat ik een paar maanden op vakantie zou kunnen. Een weekje Jamaica is ook goed trouwens.

IMG_5108
Thuis weer hard aan het werk. Schrijven, schrijven, schrijven en ook wat PloesiePoesies naaien. Ondertussen Dr. Phil op de achtergrond en af en toe wat Facebook checken. Topdag. En hoe kan het in Godsnaam dat ik nu precies dezelfde sushi-roller die ik zaterdag vond tegenkom bij de advertenties? Ik heb er niet op ge-Google’t en het kan toch niet zo zijn dat Facebook tegenwoordig ook je gedachten kan lezen hè? Freaky.

IMG_5109
Bruce ligt met z’n neus in het pluche. Vindt-ie lekker.

IMG_5110
OMG! Dit is geniale kunst! Hou ik van!

IMG_5111
Er komt steeds meer op.

IMG_5112
Maar de waterkers gaat pas echt razendsnel. My kind of seed!

IMG_5113
Al doen die bonen het ook heel erg leuk!

IMG_5114
En… m’n snijbonen komen inmiddels ook omhoog. Zo gaaf om te zien hoe uit zo’n grote boon een plantje gaat groeien. ECHT GAAF! Ja, daar word ik gelukkig van.

IMG_5116
J. is bezig met z’n eigen versie van How To Train Your Dragon; Hoe Tem je Sid, deel 3452. Sid Vicious ligt de hele dag bij J. in de buurt op de bank. Soms zelfs tegen ‘m aan en zelfs een paar seconden op schoot. Goed bezig Sid!

IMG_5118
Nina zou willen dat ze op de bank mocht.

IMG_5119
Ik krijg kutnieuws (iets met PGB en zorgkantoren en gemeenten die hun werk niet doen en zitten te slapen en prutsen, allemaal zwaar K.U.T. en ik kan wel janken en ik heb nu heel veel stress). Ik heb geen zin meer om uitgebreid te koken, dus ik doe iets uit een pakje. Smaakt prima.

IMG_5120
WOEHOE!! De LIDL-lente-folder is binnen.

IMG_5122
En ja, zo’n foto ziet er echt ranzig uit hè? Maar ik doe ‘m er toch tussen, want het leven is dus niet alleen maar zonneschijn en doperwtjes, maar ook gewoon af en toe kuttekuttekut. En dan helpt het om van je af te praten tegen een vriendin met een glas wijn en een sigaret.

IMG_5123
En een bak magnetron-popcorn. Vriendinnetje F. en ik zouden naar America’s Next Top Model kijken, maar dat is er niet van gekomen. Laat naar bed.

 

Vorig jaar at ik voor het eerst en voor het laatst een kippenlevertje...

Vorig jaar at ik voor het eerst en voor het laatst een kippenlevertje…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. patchwork schreef:

  Och erm, boekhouding en nationale pgb-ellende, dat is ook echt teveel op 1 dag! Hoop dat ´t snel geregeld is.
  En jawel, facebook screent echt alles, ook je pb-tjes! Dat is hun verdienmodel. Ik schrok me ook steeds wild van die big brother ads maar lach er inmiddels maar om, want soms interpreteren ze iets totaal verkeerd en krijg je hilarische ads. Ik zit nu al een week vast aan schuifdeur-ads op elke site die ik bezoek, een combi van 2 pb-tjes, 1 met schuiven erin en de ander met deur erin. :-D Je kunt ´t dus ook bespelen voor de fun.

 2. Marjan schreef:

  Stom gedoe met PGB-ellende, allemaal mensen die er van de rel door zijn. Adem in- adem uit…
  Die asbak!! Wij hadden er vroeger thuis ook zo één… Ik zie mijn pap zo weer zitten met zijn sigaret…. (en geloof me, dat is heel heel heel erg lang geleden…)

  XX

 3. Frank schreef:

  Hoi Luna,
  Wat een grappig olijfgroen vaasje heb je aan je fietsstuur. Waar gebruik je dat voor?
  Leuke blog trouwens, en wat een heerlijk plaatje, dat van die schaapjes.
  XX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *