web analytics

6

PLOG VRIJDAG 15 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5988
Wakker worden met het nieuws dat er een vrachtwagen op een menigte in Nice is ingereden. Ik ben er helemaal van van slag. Het wordt er allemaal niet leuker op.

IMG_5989
M’n ouders halen me op voor een rondje LIDL en daar tref ik de nieuwste Viva aan! Met… mij op de cover! Nou ja, dit stukje zou over mij moeten gaan, maar… hoe vaak moet ik het nog zeggen; ik test helemaal niks voor de webcam!!! Ik snap dat het spannender klinkt hoor, maar JESUS CHRISTUS!

IMG_5990
Ik was erg zenuwachtig voor de foto, maar gelukkig is-ie superleuk geworden!! Heel trots! Ook de tekst is prima, gewoon zoals het is.

IMG_5993
Deze kat wil bij iedereen liggen, behalve bij mij. Lekker kroelen met de oppaspuber, met J. of met dochter S., maar nooit met mij.

IMG_5996
Nageltjes lakken.

IMG_6002
“Waarom doen mensen dat?”, vraagt de oppaspuber als we het over Nice hebben. Wist ik het maar. We zetten het deprimerende nieuws maar uit en kijken naar leuker nieuws: RegioTV Tiel, met een hele hippe man die vertelt over Appelpop.

IMG_6004
Ik maak een courgettesoepje voor ons. Lekker!

IMG_6006
Als de puber naar huis is, is het tijd om alle spullen bij elkaar te zoeken die ik vanavond aan wil doen. Thank God is J. langs de feestwinkel gereden om nog een gouden legging voor me te scoren, want die maakt het wel helemaal af!

IMG_6011
Hebben we er zin in Nien????

IMG_6015
Altijd! Binnen een paar minuten heeft Nina alle balletjes van Scooby gesloopt en wil nu graag aan die grote rugbybal beginnen.

IMG_6023
Nee, Nien, mag niet.

IMG_6025
Aaaaaaaaahhhh?? Please??? Nee.

IMG_6029
Roelie moest nog schoenen kopen voor bij haar Patsy-outfit, dus we lopen even bij de plaatselijke kringloop naar binnen.

IMG_6031
Ik ben er klaar voor!!!!

IMG_6033
Maar ja, het effect van Eddy is toch leuker als Patsy er naast staat.

IMG_6034
Een wijntje helpt ook!

IMG_6039
We zijn het gewoon!!!

5d099c5955f1f8550b37ab6cdc051dcb
Ja!!!!!

IMG_6040
Echt hoor!!!

IMG_6045
Hoogtepunt van de dag was toch ons tripje naar de slijterij voor een fles Stolly! Verkleed als Patsy en Eddy, vreselijk druk, lachen en niemand die ons raar aankijkt!!! Alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

IMG_6049
Gelukkig heeft Nigel voor een goede bodem gezorgd! Lamskotelletjes van de BBQ! Hmmmmm…

IMG_6053
Even tanken.

IMG_6054
Ik zweet me kapot in die legging.

IMG_6057
Cheers babe!!!

IMG_6066
Darrrrrrling!

IMG_6068
Het was dus de bedoeling dat je verkleed ging als Patsy of Eddy, maar er waren maar weinig dames die gehoor hadden gegeven aan die oproep. Jammer.

IMG_6071
Ook een beetje jammer was de film. Daar was niet zo veel aan. Aldus Roelie, want ik heb die hele film niet gezien en ben als een blok in slaap gevallen, HAHAHAHA! Laten we het houden op een echte Eddy-actie.

output_JAuiJP
Dit was de sfeer.

IMG_6106
Patsy brengt me weer veilig naar huis.

IMG_6115
En daar wachten de hondjes en de mannen ons keurig op. Het werd nogal laat. Of vroeg.

abfab-hungover
Zoiets.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. nono schreef:

  Hah, jullie zijn het inderdaad Echt! Goed gelukt! Vooral dat slapen tijdens de film. Geniaal!

  • Luna schreef:

   Ja, erg hè? Maar ik heb sowieso al moeite om een hele film te zien en dan ook nog met een paar Stolly’s erbij… oh, en we moesten ook nog een quiz doen!! Ja, dat is teveel van het goede voor mij :-)

 2. Josje schreef:

  Leuk stukje in de Viva (al hadden ze wat mij betreft het hele blad wel vol mogen schrijven over je!).

  En briljante outfits!

 3. Jan Folkersma schreef:

  Hahaha in slaap gevallen in de bios. Stoer dat je zo eerlijk bent. Ook stoer met die peuk in je kanaal. Roken staat je goed.

 4. Ingrid schreef:

  Geweldig hoe jullie eruit zien. De voorpret was in elk geval goed. En een lekker tukkie is ook nooit weg, Eddy.

 5. Adinda schreef:

  Jammer dat de film niks was maar jullie zagen ee FANTASTISCH uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *