web analytics

5

PLOG VRIJDAG 7 APRIL 2017


Je zou, gezien de tas denken dat dit het LIDL-karretje van m’n moeder is, maar dat is niet zo. Deze is van mij. M’n ouders hebben al afgerekend, want die zijn altijd sneller klaar dan ik. Komt omdat zij wél een boodschappenlijstje meenemen.


Paashazen-gezelligheid bij de Jumbo. We gaan tegenwoordig dus ook altijd even naar de Jumbo op vrijdagochtend.


Want Nina vindt de croissantjes van de Jumbo net ietsje beter dan die van de LIDL. En 4 voor 1 euro, dus ook nog goedkoper. Ze krijgt een hele croissant van Piet.


En hoopt dat ze ook nog een stukje krijgt van Riet. Tuurlijk. Tegen zulke zielige ogen kun je niet op.


Als m’n ouders weer richting huis zijn gaat Nina met Frank buik-tegen-buik in de bench.


Ik ga mezelf als seksspeeltjes-tester professionaliseren en overweeg om dit ding aan te schaffen, zodat ik leukere, betere foto’s kan maken. Het is nog bij een overweging gebleven.


Hier baal ik dus HEEL ERG van! Als er 1 geurtje is van Lush waar ik alles van wil hebben, dan is het wel Twilight. Ik wacht al een jaar op het parfum! En tot overmaat van ramp (okay er zijn ergere dingen) is er een bodyspray van Twilight uitgekomen, maar die is alleen maar bij de Lush in Cardiff (UK) te koop. Boehoehoehoehoe! Dus mocht iemand toevallig naar Cardiff gaan binnenkort? Mail me!


Ik span deze dromenvanger van 60 centimeter breed op. Een opdracht voor een huwelijksfeest.


Gezonde salade voor de lunch. Met tonijn, boontjes, ui en pasta. En een Ceasardressing-dinges.


Deze dromenvanger gaat echt waaaaaaanzinnig gaaf worden.


Ik ga naar de Secunda, de kringloopwinkel van Tiel. Daar tref ik dit tijdschriftje aan. Een tijdschriftje dat verkocht werd voor 99 cent. Als je lid was van de Flow was-ie nog goedkoper (en je kreeg ‘m tijd op de mat) (ik heb nog een stapel liggen).


De Secunda, de kringloopwinkel van Tiel, verkoopt ‘m voor 1 euro. Goed bezig hoor, Secunda!


Zennnnnnnn, Luun, zennnnnnnnn!


Ik ben bij de Action en koop niet die kikker, maar wel dit flamingo-ding voor in de tuin. En dat herinnert me eraan dat ze bij de LIDL metalen flamingo’s in het assortiment hebben. Stond in de folder!


Dus… ik naar de LIDL! Hebben ze alleen nog maar pelikanen. HUIL!


Gelukkig ligt er als ik thuiskom een kaartje van vriendinnetje A. op de mat. Dat maakt m’n flamingo-verdriet een beetje goed.


Want ook online zijn de metalen LIDL-flamingo’s uitverkocht. HUIL!


Dan wil ik deze. Maar uiteindelijk weet ik me in te houden vanwege de verzendkosten. Denk ik. Ik twijfel.


Hahahaha!


OMG! Dit is dus waarom ik gewoon niet online moet shoppen! Ik kom dit kussenssloop tegen en ik wil het, ik wil het! Maar… ik doe het niet. En ook de flamingo’s laat ik liggen, maar nu ik dit plog zo samenstel krijg ik weer spijt, want het liefst zet ik m’n hele tuin vol met flamingo’s en ik wil wel 10 van dit soort eenhoorn-kat-kussens. Maar ik doe het niet. Nog niet.


Wat ik wel doe? Ik sleep al m’n seksspeeltjes een verdieping naar beneden (van zolder naar de eerste verdieping) en ik vul een kastje. Ik wil alles georganiseerd hebben, zodat ik iets meteen terug kan vinden als ik het zoek.


CHAOS! CHAOS!


Dit moet ook allemaal uitgezocht worden. Ik heb momenteel denk ik 250 seksspeeltjes in huis. De rest heb ik in de loop van de (16) jaren weggegooid, want je kan niet alles bewaren. Al heb ik daar ook wel spijt van, maar ja. Ik heb nu m’n eigen seksspeeltjes-kamer-kantoor. En binnenkort is alles uitgezocht en gearchiveerd.


Wat eten we? Een overheerlijke ham-prei-quiche! Hmmmmm!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Joop schreef:

  Om mooie productfoto’s te maken heb je alleen een rol wit papier nodig:
  https://www.karelgeenen.nl/14/zelf-de-productfotos-maken-voor-je-webwinkel-zo-doe-je-dat/

 2. Ingrid schreef:

  Lachen……die ‘zen’ kikker.

 3. Jan Folkersma schreef:

  Je kijkt vast niet naar Vara’s Kassa? (ik wel want Brecht) Ze vergeleken supermarkten. Standaard boodschappen zijn bij Jumbo het goedkoopst. Dan AH, Aldi, Lidl.

 4. Girlzilla schreef:

  Ik heb zo’n fotostudiootje van de Xenos gekocht voor 3 tientjes. Ik dacht dat ze die nog steeds hadden, dus misschien een tip. :)

 5. Isa schreef:

  Ik ga in mei nr Londen. Is Twilight daar ook te vinden?
  Moet het enkel vanuit België nog bij jou geraken..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *