web analytics

1

PLOG DONDERDAG 6 APRIL 2017


Ontbijtje! Pasta met tomaat en tonijn (uit de diepvries)! Goed begin van de dag.


Bruce is vandaag geen kantoorkater, maar een atelierkater.


Bezig met een opdracht voor een trouwerij!


Uitzichtje hoor! Zooooooo blij dat er weer blaadjes aan de bomen komen.


Ik luister dit op de achtergrond. Ik ben een beetje zoekende qua muziek de laatste tijd. Niets kan me echt boeien.


Nog een opdracht! Een regenboog-dromenvanger, altijd KOEL!


Ik ben zooooo blij met de laarzen die ik dit weekend kocht in de Achterhoek. Ze lopen ook heerlijk.


Ik ben dan iets minder blij met deze broek. Het is een high waist-ding en dat zit uiteindelijk helemaal niet zo lekker. Het staat ook stom als je er niets overheen draagt. Niet dat ik half-naakt de deur uit wil, maar toch. Sid denkt er ook het zijne van.


Dit ziet er heel treurig uit, maar dat is het niet! Ik ging koffie drinken bij de oppaspuber en haar moeder (en broertje en zus)! Het was hartstikke fijn en gezellig en goed om elkaar weer te zien. Everybody happy en de puber doet het heel goed op school! Allemaal goede cijfers, braaf geweest en geen gekkigheid uitgehaald. Heel erg fijn om te horen en zien! En in de mei-vakantie ga ik een dagje met haar op pad!


Als M. (Luna-fluisteraar M. dus) mijn kant op komt, dan spreekt hij altijd een Whatsapp-berichtje in als hij er bijna is. Nina hoort me dit berichtje vaak afluisteren en begint dan te piepen als ze hem hoort. Te grappig. Ze houdt het niet meer van de spanning, want ze is volgens mij een beetje op M.!


Ik ook. Al begin ik niet te piepen van de spanning als ik weet dat hij er bijna is.


M. en ik laten Nina samen uit.


En daarna neemt M. me uit eten! Ik word nog eens een luxepoes!


Oh! Is dit lekker or what??? Echt… ik kan dit elke dag wel eten!


We zijn naar de Tokyo Lounge gewandeld vanaf huis, dus wandelen ook weer terug. Komen we meteen aan de + 10.000 stappen! Thuis gaan we meteen naar bed en als we boven onze tanden poetsen wandelt Nina stiekem de slaapkamer binnen. Ze wil heeeeeeeeeeel graag bij ons slapen. Nou vooruit dan, ze mag voor 1 keertje op het hoekje van het bed liggen. Omdat ze de liefste hond van de wereld is.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Josje schreef:

    Ahh hoe schattig die Nina met haar vliefdheid! En fijn voor iedereen dat je de oppaspuber gewoon blijft zien!

    Ik ben trouwens echt jaloers op je sekstoystudio… ?!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *