web analytics

1

LUNA DRAAIT NOG STEEDS DOORRRRRRRRR

middengelukt1

IMG_3857
Ja, Nien, het is 5:00! En zondagochtend. En ik ga nog niet met je uit. Ik moet doorwerken.

IMG_3858
Deze moet opgespannen.

IMG_3859
En die zijn af.

IMG_3860
En ooooh, als ik in de schuur een zak open kom ik allemaal nieuwe kantjes en bandjes tegen. Hoe fijn dat je niet weet hoeveel troep je hebt. Het voordeel van een hoarder zijn!

IMG_3926
J. werd om 10:00 wakker en hangt op de bank te kijken naar een documentaire over Ed Stafford. Geweldige kerel! Hij heeft de gehele rivier de Amazone afgelopen! Hij deed er 860 dagen over! Meer dan 2 jaar! OMG! Dan ben je een held.

IMG_3938
Ik ben ook een held, want ik neem afscheid van m’n 12 dromenvangers en ik moet er bijna van huilen. Ik vind ze ZO mooi. Als ze ingepakt zijn brengen we ze meteen naar de post. Weg is weg en keurig op tijd!

IMG_3958
Ik bouw een gezonde lunch; Pad Thai Kai. Hmmmm…

IMG_3973
En omdat ik dus 13 dromenvangers maakte, in plaats van 12, geef ik deze weg! Je kunt ‘m winnen door m’n Facebook-pagina te ‘liken’! En… dan win niet jij ‘m, maar jij mag iemand uitkiezen die ‘m wint. Een soort ‘give away, give away’ dus! De dromenvanger is behoorlijk XL; 32 x 92 centimeter en in de kleuren wit en beige! Je vindt m’n Maaneschijn-FB-pagina: HIER.

IMG_3974
We eten boontjes met vis in boterjus. Hmmmm…

IMG_3983
En de rest van de avond hangen we op de bank met Zomergasten. Ik vind het een stroef gesprek.

toetje
Gelukkig krijg ik een gezellig plaatje van Anoeschka opgestuurd.

IMG_3990
En regelt m’n man een gezonde snack.

Vorig jaar organiseerde ik m'n nagellakjes...

Vorig jaar organiseerde ik m’n nagellakjes…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ank schreef:

    De dromenvangers zijn prachtig! Ik zag bij de tijdlijnfoto’s op de Facebookpagina van feather.com.au ook een paar schitterende exemplaren. Een aantal dromenvangers in verscillende maten aan elkaar. Lijkt me ook prachtig voor een raam…..
    Toen ik deze exemplaren zag moest ik meteen aan je denken. Vandaar m’n reactie.
    Niet dat je inspiratie nodig hebt….

    Groetjes, Ank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *