web analytics

0

LUNA DRAAIT DROMENVANGER-TECHNISCH GEZIEN DOOR

middengelukt1

IMG_3825
Pfffff… ik ben 5:00 opgestaan om m’n opdracht af te maken.

IMG_3827
Nee, Bruce, geen tijd voor jou, sorry.

IMG_3828
Ondertussen test ik ook nog deze prachtige vibrator, die het helaas helemaal niet zo prachtig doet. Wat een SAAI ding. Maar kan ook aan mijn eigen opgefokte toestand liggen. Ik weet het niet. Binnenkort nog maar eens testen dan.

IMG_3830
TADA!!! Ze zijn klaar!!! Denk ik. Want ik heb me dus verteld. Dacht ik. Dit zijn er 11 en het moeten er 12 zijn en… AAARGH! Gelukkig heb ik nog de rest van de dag de tijd om die laatste af te maken (achteraf gezien hangt er dus 1 grote dromenvanger over 1 kleinere en had ik er wel 12). Maar wat ben ik TROTS! Ze zijn supergaaf en ook helemaal volgens de opdracht (in bruin, blauw, naturel en wit). WOOOOOOWWWWW!

IMG_3832
JESUS! Nina! Loop eens door! Ik heb nog meer te doen!!! Ik moet nog 1 dromenvanger!!

IMG_3840
Ik krijg post! De seksindustrie komt ook weer op gang, geloof ik. Dit speeltje heet de Flamingo. Koele naam. Benieuwd of het ook wat is.

IMG_3842
Nog meer post! Struisvogelveren? Nope! Veren van een kip!! KOEL! Thanks Hannah!

IMG_3845
Hier heb ik de opdracht van 12 (dus 13) al af en ga ik weer door met m’n losse opdrachten. Ik word er bijna gek van. Bijna. Want ik vind het superleuk om te doen.

IMG_3849
Wow! Deze wordt wel heel gaaf met een buizerdveer en een glitterende centerpiece.

IMG_3854
En hé, hier hang ik op de bank te genieten van een pasta met zalm en Bruce probeert ook mee te genieten. Mijn man is inmiddels weer thuis (hij miste me) en we gaan enigszins vroeg naar bed. Morgen weer vroeg op (alweer).

Vorig jaar kwam ik op tv!!!

Vorig jaar kwam ik op tv!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *