web analytics

2

PLOG VRIJDAG 10 MAART 2017


Oooooooh oppaspuber wat ben je lief! Echt hoor! Ik ga een weekendje weg met de Luna-fluisteraar en dat wilde ik heel graag met krullen in m’n haar en dat wilde de puber best even voor me regelen! I love the oppaspuber! In ruil krijgt de puber een tosti en een kusje en nou doeiiiiiii, goed je best doen op school en lief zijn voor je vader en moeder dit weekend!


Breaking! De doperwten komen op!


En Bruce gaat down in de zon!


Daar is pappa Piet al. Ik ben vanmorgen niet naar de LIDL met ze geweest, want ik ben dit weekend toch niet thuis, dus geen boodschappen nodig. Maar ja, Nina haar croissantje laten mislopen? Dat kon Piet niet laten gebeuren!


Nina gaat met Piet mee richting de paardenboerderij!


Kan ze mooi een paar dagen rausen en van zich af schijten in het weiland! HEERLIJK!


En daar gaan de Luna-fluisteraar en ik al… richting Groningen! Ik heb boterhammen met kaas en ei gemaakt. Voer voor tijdens een roadtrip!


Nederland, wat ben je mooi!


Maar echt hoor! Prachtig weer, prachtige wolken!


En een prima hotelkamer bij de Van der Valk Westerbroek! Heel even lekker liggen en loungen na zo’n lange autorit!


Nep haardvuurtje aan! Heeeeeeeel romantisch hoor, hahahaha!


We doen even een hapje en een drankje in het hotel-restaurant. Daar achteraan, daar ligt een stuk gefrituurde brie met sesamzaadjes. Ik. Moet. Daar. Het. Recept. Van. Vinden. GODDELIJK!!


Hahahaha! Jaaaaa, daar is-ie weer! Het testen gaat gewoon door, ook tijdens een feestje. Oh, Luun! Heb je een feestje dan? Jazekers! EDC Internet bestaat 10 jaar! Het is een erotische groothandel en zij sturen mij al jaren en jaren en jaren allerlei leuks op! En op die fijne samenwerking en op hun 10-jarig bestaan en op hun nieuwe bedrijfspand moet geproost worden!!!!


Ready to go!!!!


Zeker ready to go! Met m’n Jessica Rabbit-jurk! Ik voel me goed! Na een toch weer ietwat gecompliceerde, emotionele week heb ik weer zin (in alles)!


Ik heb uit voorzorg ook maar even m’n sneakertjes meegenomen, want ik weet niet of ik het de hele avond uithoud op m’n hakken.


M’n zelfgemaakte Patchy Paul-ketting! Helemaal matching met m’n nagels en m’n bloem!


We krijgen een rondleiding door het pand (WOW) (echt WOW)!


En daarna mag er geproost worden! Cheers Eric en Henriette! Op jullie prachtige bedrijf! Het is niet goed te zien op de foto, maar het is een piemel-rietje. En dit was dan ook het enige detail van het hele feest dat een knipoog was naar de erotische industrie. Verder was het allemaal keurig, echt keurig! Met heerlijke hapjes, drankjes en iedereen was lief en leuk en aardig!


OMG!!!! Kijk dan! Achterin! Het is WOLTER KROES! Maar dan echt!! En de Luna-fluisteraar en ik hebben ook echt samen gedanst! OMG, als dit allemaal mogelijk is, dan wordt het internet nog eens heel erg groot! Oh! Jannes kwam ook nog, maar die liedjes ken ik niet zo goed. Ken je de liedjes van Wolter Kroes dan wel? YEP! ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen / Van je stem, van je mond / Van je lijf, van je kont.’


Ik voelde me ook heel eventjes een echte celebrity, want de medewerkers van de content-afdeling van EDC Internet wilde met me op de foto! SMILE! Echt leuk om eventjes met ze te praten en gewoon ook echt leuk; ik word gelezen! Dat zie ik aan m’n statistieken natuurlijk, maar veel leuker is het om het te horen! Ik heb een publiek!


Deze knapperd wilde dan ook nog wel even op de foto! Tuurlijk!


Het was echt een TOPfeest! Heel leuk dat ik hierbij mocht zijn en heel fijn om hier samen met M. te zijn! Er kwam zelfs een man naar ons toe om te zeggen dat de verliefdheid van ons afstraalde  toen we aan het dansen waren samen (#kots). Na het feestje brengt M. me keurig en veilig weer terug naar het hotel! Morgen vroeg weer op, want we gaan NOG meer leuke dingen doen!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Wat ontzettend lief van papa Piet. Toch het wekelijkse croissantje voor Nina.
    Goed begin van een top weekend zo met een feest. Je zag er prachtig uit.

  2. Bianca schreef:

    Die panty !! Waar te koop !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *