web analytics

4

EEN VIS, EEN DOCU & WAT PULP

middengelukt1

IMG_3939
Ha! Het is weer maandag! Ik werk even een plog-achterstandje weg… Ik merk dat ik de plogs steeds langer laat liggen, misschien toch maar stoppen binnenkort? Ik blijf twijfelen. Misschien dat ik er weer zin in krijg als het lente wordt, met meer zon, meer uren in een dag? Ik zie het wel.

IMG_3940
Yep, maandag. Dit zijn 2 manden vol was die ik nog moet strijken.

IMG_3942
Dit is een overvolle mand met was die ik nog moet wassen. Ik durf niet naast het bed van J. te gaan kijken, want daar zal ook wel een enorme stapel liggen. Uiteindelijk draai ik vandaag 4 wassen. Goed bezig.

IMG_3944
Is het al lente Bruce? En waarom lig je niet bij mij op schoot?

IMG_3945
Hij staart vandaag liever naar dit troosteloze uitzicht.

IMG_3946
J. brengt me een koffie met slagroom en een stuk zelfgebakken cake. Hmmm…

IMG_3955
En ondertussen ben ik aan het werk. Schrijven, schrijven, schrijven. En een testje tussendoor.

IMG_3960
En daarna weer aan de SEO van oudere blogpostings. Zooooooo saai, maar zoooooo nodig. Ik merk nog niet echt verschil qua bezoekersaantallen op www.climaximaal.nl, maar ik voel dat ik binnenkort ineens sky high moet gaan.

IMG_3961
WTF?? J. heeft zelf een spekkoek gebakken. Superlekker!!!

IMG_3962
En dan gaat er even iets gigantisch mis met m’n site en aaaaaargh… PANIEK! Ik kan niet meer inloggen en m’n wachtwoord doet het niet meer en ik kan wel janken en drama en… Dan doet Irene even iets hier en iets daar en dan werkt alles weer… Irene is mijn held in bange dagen!!!

IMG_3964
’s Avonds eten we spruitjes-stamppot. Zo lekker!

IMG_3966
En daarna even op m’n fietsje naar m’n ouders om ze een bak stamppot te brengen. Even een kopje koffie, even de Tielse roddels doornemen en ook even kijken naar de nieuwste kerstboomhangers die m’n moeder gemaakt heeft. Met deze vis is ze uren bezig geweest!!!! WOW!!!!

IMG_3967
En ook een Hello Kitty! Ze maakt van alles 2 exemplaren, dus zowel haar als mijn boom wordt geweldig dit jaar.

IMG_3969
Kijk, hier wordt vis nummertje 2 gemaakt! Prachtig!!!!

IMG_3971
’s Avonds kijken we naar de documentaire De Kleine Wereld van Machteld Cossee. Machteld heeft Usher, een progressieve ziekte die ervoor zorgt dat ze langzaam doof en blind wordt. Mijn vriendin Marloes heeft dezelfde ziekte (en ik ga toevallig morgen naar haar toe) dus ik moet de documentaire wel kijken (nou ja, moeten, moeten, willen). Ik zie eigenlijk weinig overeenkomsten tussen Machteld en Marloes, behalve dat ze dan dezelfde ziekte hebben. Ze gaan er allebei heel anders mee om. Pas op het moment dat een vriendin van Machteld een bril op krijgt waarmee ze precies hetzelfde ziet als Machteld word ik geraakt. Toen Marloes mij een paar maanden geleden eenzelfde soort bril opzette moest ik ook huilen. Een gezichtsveld ter grootte van een stipje, gecombineerd met amper wat horen. Vreselijk.

IMG_3973
Bruce wil graag de schade die hij vanmorgen heeft gelopen door niet op schoot te liggen deze avond inhalen.

IMG_3974
We kijken naar America’s Next Top Model. Heerlijke pulp.

 

Vorig jaar keek ik naar de Olympische Winterspelen!

Vorig jaar keek ik naar de Olympische Winterspelen!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Had ook gemerkt dat de plogs niet meer dagelijks doorkomen. Kan er niks van zeggen want ik plog zelf niet en ik denk te weten wat een opgave het is. Je legt de lat hoog. Het is niet elke dag feest. Ik zie ook bij je collegae eenzelfde trend. Hoe doet zo’n Enzo Knol dat dan? Ik heb geen idee. Misschien af en toe een gastplogger inhuren? Een week vakantie kan ook? Of om de dag ploggen? Ik kan nu wel lopen zeuren dat je niet moet stoppen en volhouden maar ik ben in geen positie om je ook maar om iets te vragen. Chanteren met “maar we kunnen niet zonder je, boehoe!” kan ik ook niet. Je moet het allemaal zelf weten. Als je maar weet dat we van je houden. Allemaal. Elke dag. Of om de dag. Of af en toe een paar dagen niet. Jongelui, je ziet maar. (met Hanneke Kappen, hoe zou het met haar zijn?)

 2. Margreeth schreef:

  Ik sluit me bij Jan aan. Geniet er zo van!

 3. Femke schreef:

  Is een weekplog in plaats van een dagplog een idee?

 4. Willeke schreef:

  Mag ik me aansluiten bij Jan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *