web analytics

2

KATER, LEGO-FILMPJES & 3 x GOUD

beginpaginatotaal

IMG_9445
Het is 7:10. Weer een kort nachtje. Maar ik hoorde dat W. en F. al beneden waren en ja, als je bezoek hebt, dan ga je daar keurig koffie voor zetten natuurlijk. Zo hoort dat.

IMG_9451
W. is al helemaal klaar voor de dag!

IMG_9454
Nina ook.

IMG_9455
Gisteren hebben Y. en ik goed ons best gedaan. Cheers babe!

IMG_9456
Dit zijn de momenten dat je beter een peuter dan een hond kunt hebben. De bijna 5-jarige W. kun je entertainen met een LEGO-film, Nina wil uitgelaten worden.

IMG_9460
En dat is, gezien het korte nachtje en de hoeveelheid Chardonnay geen pretje. Het duurt een uur voordat de helft van deze rimpels is rechtgetrokken. De rest zit er tegenwoordig permanent.

IMG_9465
Huislijk tafereeltje. Koffie, krant en kat. Wat wil een mens nog meer?

IMG_9466
Een hond natuurlijk!

IMG_9475
Weer niet gelukt om een muesli-meisje te worden vandaag. We ontbijten met z’n vijven. Dochter S. is inmiddels ook weer wakker, maar ontbijt niet mee. Die gaat richting vriendinnen. Nou doei! Kleine meisjes worden ineens wel heel erg groot.

IMG_9473
We zwaaien F. en Y. en zoontje W. uit en kijken de rest van de dag naar de Olympische spelen. Kunstschaatsen is 1 van mijn favoriete sporten.

IMG_9481
Ik doe nog maar een poging Candy Crush.

IMG_9483
Het is altijd goed hangen tegen de verkering aan. Toch wel 1 van mijn favoriete standjes op de zondag; samen hangen.

IMG_9487
YEAH! Nog een keer goud!

IMG_9490
Nina! Je lip zit verkeerd!!!

IMG_9493
De meiden komen hier weer even aanwaaien. Of ik nog pompoensoep heb? Maar natuurlijk! Ik heb altijd soep in de diepvries.

pompoensoep
Deze! Het recept voor de favoriete soep (met pompoen en gember) van dochter S. staat op www.culunair.nl: HIER.

IMG_9515
De verkering brengt dochter S. weer weg. Het is weer stil in huis en ik moet een traantje wegpinken. Nee, niet omdat S. weer naar haar andere huis is, maar omdat er 3 Nederlandse vlaggen worden gehesen in Sotsji!

IMG_9523
Ik weet niet precies waarom, maar ik besluit om te gaan strijken. Misschien omdat ik deze dag niet helemaal zinloos wil afsluiten. Halverwege houd ik ermee op. Dan maar zinloos.

IMG_9524
Om alles nog zinlozer te maken is dit mijn uitzicht de rest van de avond.

IMG_9527
We liggen om 21:15 in bed. “Oh, je wordt ouder mamma, geef ’t maar toe / Je wil er alles aan doen maar je weet niet hoe / Je wordt ouder mamma, geef ’t maar toe / Je bent nog snel, maar ook eerder moe.”

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Mijnplog schreef:

    Ziet eruit als een heerlijke zondag!

  2. liese schreef:

    hahah, ik zou dat ook nog durven, zo ’s avonds iets nuttig doen om te compenseren dat ik niets heb gedaan op een vrije dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *