web analytics

2

APPELPOP 2015, DAG 1

middengelukt1

IMG_5396
Nadat ik de oppaspuber heb uitgezwaaid richting school ga ik met m’n ouders naar de LIDL, waar ik een schandalige hoeveelheid boodschappen haal en waardoor ik me meteen schuldig voel aangaande m’n #diepvriesdetox. Je doet 2 weken je best en met 1 weekendje Appelpop ligt de diepvries, de koelkast en een gedeelte van je kastjes weer vol. Maar ja, laten we er maar vooral van gaan genieten!

IMG_5399
De echtgenoot had 16 pakjes mini-bapao’s besteld! Ik nam er 10 mee, want we gaan niet overdrijven.

IMG_5400
Een onscherpe foto, maar ik nam bijvoorbeeld ook 60 zachte bolletjes mee en ik had het niet verwacht, maar ze gaan dus uiteindelijk allemaal schoon op!

IMG_5402
Ik stort me op nog wat Mexicaanse gerechten.

IMG_5404
Dit rundvlees met pure chocolade was Goddelijk.

IMG_5407
Alles was lekker! Zalig!

IMG_5410
Uiteraard ook een gemixt bord voor m’n ouders!

IMG_5413
Nina doet eventjes haar ogen dicht voordat het straks 1 grote drukte wordt in huis.

IMG_5424
Kijk, daar zijn m’n ouders al voor een Appelpop-borrel.

IMG_5425
En Roelie!

IMG_5432
En Nigel! Hij heeft z’n hele apparatuur-ding meegenomen, dus we worden dit hele weekend voorzien van Nigel-grooves!

IMG_5433
En Scooby is natuurlijk ook mee! Die springt meteen achter in de sloot voor wat zwemmerij.

IMG_5435
Nina wil wel, maar durft niet.

IMG_5460
En kijk, daar zijn ook nog eens de 4 pubers gearriveerd! We eten Mexicaans in de tuin!

IMG_5464
En daarna gaan Roelie en ik met de meiden door richting F. en D. voor nog wat glaasjes rosé.

IMG_5468
Hier zijn Roelie en ik F. en D. alweer kwijtgeraakt. Het is nogal druk op Appelpop.

IMG_5471
Ik ben Roelie ook nog een keer kwijtgeraakt, maar gelukkig vonden we elkaar weer snel. De pubermeiden mochten alleen op stap.

IMG_5481
In deze drukte. OMG!

IMG_5504
Maar… gelukkig kwamen we elkaar zo tegen het einde van de avond weer tegen!

IMG_5518
Om 0:00 zijn we weer thuis en ik denk dat we daar nog wat roseetjes hebben gedronken. Of 10. Kunnen er ook 11 geweest zijn. We lagen om 4:00 in bed, terwijl ik met Roelie een trip down memory lane heb gedaan door al m’n oude foto’s. Dit is een foto van Dancevalley, zo’n 13 jaar terug. Geen spat veranderd.

 

Vorig jaar ging ik met de oppaspuber naar Nijmegen...

Vorig jaar ging ik met de oppaspuber naar Nijmegen…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. C.J. schreef:

    Ik ben je ooit nog eens tegengekomen op Dancevalley. Of dat 13 jaar geleden is weer ik niet meer, je had wel een blonde vriendin bij je en een paarse broek aan. Sommige dingen blijven hangen met ‘additieven’ en sommige niet… Ik vind de realisatie dat ik je weblogs al zo lang volg erg leuk iig! Het enige weblog wat ik lees.

  1. 14 september 2015

    […] Vorige post APPELPOP 2015, DAG 1 […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *