web analytics

2

LUNA IS ZEER GECONCENTREERD BEZIG MET HAAR SEO OP ZATERDAG

middengelukt1

IMG_2595
Pfffff! Is het al maandag? Is het allemaal weer gewoon zoals het was? Gewoon normaal! Ik ben helemaal van slag van al die dagen, weet niet welke dag het is en het ergste; ik kom al een week pas om 9:00 m’n bed uit. Dat wordt nog wat als het straks weer een gewone werkweek is. Maar… dat zie ik dan wel weer! Ik maak een ontbijtje voor m’n man en mij die beter smaakt dan oogt, zo op de foto.

IMG_2597
Ik had al eens gezegd dat ik heel veel van mijn hond houd hè? Ik vind ‘r zo knap!

IMG_2599
Hij is ook knap! Ik ga de hele dag aan het werk! Er moeten dingen gebeuren achter de schermen met SEO, kopjes, tussenkopjes, Google, linkjes, HEEL VEEL! Als het nou helemaal niks wordt met m’n dildo-schrijverij, dan kan ik over een maand dus als SEO-expert worden ingehuurd, want ik ben GOED bezig!

IMG_2600
Kijk eens; groene balletjes! Groen! Groen! Grooooooooeeeeeen! Ik voel me helemaal Lingo met de plugin van www.yoast.nl (die plugin had ik al, ik ben ‘m nu alleen pas echt goed aan het gebruiken).

IMG_2601
Er schijnen heel veel mensen 1 januari gestopt te zijn met Facebook, maar ik zou echt niet zonder Facebook kunnen! Dan mis ik van dit soort geniale plaatjes! <3

IMG_2603
Okay, ook het huishoudrooster is er deze week een beetje bij ingeschoten. Ik heb wel gewassen, maar dus niet gestreken. Dit zijn dus 3 manden vol schone was en Sid Vicious is gek op schone was.

IMG_2604
’s Avonds nog even een rondje Twitter en kijken of er nog wat nieuws te melden is in sekstoy-land.

IMG_2609
Ik ben kapot! Ik denk dat ik wel 12 uur heb gestaard naar m’n pc-scherm vandaag. Nu maar hopen dat alle aanpassingen (en nog lang niet klaar) ook daadwerkelijk effect hebben.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. woordenaar schreef:

    Ik zal ook blij zijn als het maandag is, helemaal klaar met al die zonloze zondagen!

  2. Paul schreef:

    Ik ben heel benieuwd of je inderdaad ook echt effect gaat zien… meld dat nog ff te zijner tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *