web analytics

2

EEN ZONDAG VOL VIKINGS

middengelukt1

IMG_2611
Ook de echtgenoot weet niet meer wat voor een dag het is vandaag geloof ik, want normaal gesproken is zondagochtend zijn UFO-ochtend, maar hij kijkt nu naar een aflevering van Tosh.O! Okay, nou ja, alles beter dan UFO’s (vind ik dan).

IMG_2612
Ik kocht 2 jaar geleden deze spiegelreflexcamera, maar ik heb ‘m nooit gebruikt en dat is toch wel iets om me voor te schamen. FOEI! Nog veel erger is het dat ik tijdens het opruimen van al m’n seksspeeltjes 2 maanden geleden ook de oplader van de camera heb weggegooid! Maar ja, ik had dus zeker wel 25 niet-gebruikte oplaadsnoeren op een hoopje liggen en ik had alle speeltjes die ik wilde bewaren voorzien van een snoer, dus ja, alles wat over was, dat mocht weg… beetje dom! Meteen maar een nieuwe oplader besteld online, zodat ik in 2015 scherpere, betere, mooiere foto’s kan maken. Ik heb de handleiding ook niet meer, maar die kan ik gelukkig online vinden. Toch nog een goed voornemen; leren omgaan met m’n Nikon D3000.

IMG_2614
We doen een ontbijtje op de bank.

IMG_2615
En ik ga nog maar even door met m’n SEO-gebeuren.

IMG_2616
Ondertussen kijken we vandaag de hele dag, ja, de héle dag naar het tweede seizoen van Vikings.

IMG_2618
OMG! Ik vind hem zoooooooo sexy! Ik vind het altijd vreselijk ordinair als vrouwen het hebben over ‘ik zat te soppen op de bank’, maar OMG! Ik vind Ragnar, de hoofdpersoon uit de serie, de Viking der Vikingen dus, echt zo mooi en lekker en ALLES! Die ogen! Die baard! Dat hoofd! Dat lijf! WHAAAAAAAA!

IMG_2619
Nina legt haar hoofd maar even tegen J. aan om me te laten zien dat ik m’n eigen Viking op de bank heb zitten, maar sorry Nien, vandaag gaat m’n aandacht heel eventjes naar Ragnar.

IMG_2621
Nog even een leuke hondenfoto tussendoor…

IMG_2623
Als we heel seizoen 2 van Vikings hebben gezien besluit J. om door te gaan met een piratenserie, maar die kan mijn interesse niet wekken. Ik ben echt van de Vikingen, piraten zijn niet sexy.

IMG_2626
Vandaag zou eigenlijk mijn oma, de moeder van mijn moeder, jarig zijn… ik maak nog even een verjaardagsplaatje voor mijn moeder om haar te feliciteren met haar moeder. Doen we elk jaar. Mijn oma heeft hier dezelfde bril op als ik nu heb. Geinig hè.

IMG_2628
En dan… dan bega ik de grootste fout van het nieuwe jaar! Ik wil geen pizza’s meer, geen slechte shit!! Maar in een vlaag van verstandsverbijstering antwoord ik ‘ja’ als J. vraagt of ik niet een pizzaatje zou lusten en dan bestelt hij er ineens TWEE!!! Want ja, hij had een kortingsbon van z’n vrienden van de Domino’s gekregen. AAARGH! Zoooo zonde! Met een Rennie naar bed dan maar. Morgen is het weer maandag. Alles weer normaal. Rust, ritme, regelmaat. Ik kan niet wachten.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Kathleen schreef:

    Ha! Ik vond Black Sails ook maar niks qua verhaal, maar die armen van Billy… hoeba hoeba.

  2. Shanna schreef:

    Ja,die jongen was dus model en nu is hij acteur en ontzettend goed voor m’n seksleven. Die gruizigheid moet ergens heen…!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *